Policija podnijela prijavu protiv mirnog građanina i zaštitila četnika, a sud osudio građanina bez prava na obranu!

0
12854

Opće pravosudno-policijsko ludilo u Hrvatskoj prelazi sve granice. Najnoviji slučaj te situacije je činjenica da nekadašnji batinaš iz logora Vojnić M. Galogaža prijavljuje mirnog građanina R. Dragića iz okolice Vrginmosta da mu je ‘ebao majku četničku i Dragić je zbog toga osuđen.

Ova srpska spodoba živi veći dio godine u Srbiji, kada dođe u Hrvatsku vrijeđa Dragiće bez posljedica, ore njihovu njivu sa neregistriranim traktorom, prebija njihovu stoku, ozljede su vidljive , a policija ne poduzima ništa! 

Od svega teško je obolio otac obitelji Dragić. Iz toga je vidljivo da se policija osvećuje Dragićevima koji su policiju prijavili unutarnjoj kontroli. Ali vrana vrani oči ne kopa, već namješta nezakonita djela Dragićevima.

O kakvom se policajcu radi u ovom slučaju? Radi se o policajcu koji nije sposoban riješiti slučaj nekog građanina u svezi upada u posjed, nije u stanje riješiti ponašanje nekog srpskog ekstremiste, koji na primitivan i glup način provocira susjede. Pa što bi taj uopće mogao riješiti? Banalne stvari ne zna riješti? Čovjeku definitivno nije mjesto u policiji. Policija koja nije u stanju spriječiti četnička divljanja godinama nije policija, već kurirska služba SDSS-a i vrijeme je da si konačno na vrata napiše stranačka podružnica Milorada Pupovca.

Ona na slučaju Dragić je pokazala da se bavi jeftinim podmetanjima, baš poput Pupovca koji nam podmeće etničko čišćenje nakon silnih pokolja, ova policija podmeće Dragićima da su izmislili pokušaj silovanja djeteta starog 8 godina. Ovo je policija koja štiti čovjeka koji ima ilegalno oružje u kući i radio je strašne stvari u ratu. To je policija koja godinama tolerira četnika Vučetića. Ovo je policija koja tolerira četnike i progoni građane. Toliko je jadna da je dozvolila četniku Busiću da progoni policajku iz postaje. I time je pokazala koliko je bliska SDSS-u i zapravo je stranačka policija. Mislite da bi u Srbiji tako tolerirali nekog Hrvata? Ne bi. I time smo pokazali da neki ljudi ne zaslužuju odoru jer nemaju savjesti. Sramite se! Da bi prikrili svoj kukavičluk prema četnicima i SDSS-ovcima progonite žrtvu.

Vi ste bijeda od policije, niti jedan od vas nema muda stati uz istinu jer čuvate svoja radna mjesta. Kao bijednici radite, tako i živite. Pljunuli ste na žrtvu Hrvata iz rata i dopuštate srpskim zlotvorima da preko zločinca Đure Škaljca širi svoje pipke na Banovinu! Jadne su naše službe koje godinama ne mogu riješiti hrpu srpskih jadnika koji destabiliziraju Banovinu. I Srbima je više dosta tog pijanog ološa koji je plaćen iz Srbije da radi sranja. Takvi tipovi zapravo skreću pažnju sa srpsko-hrvatske pljačke Hrvatske, a naše službe ih koriste da se ne bi govorilo o enormnoj pljački Uljanika, Agrokora, grada Zagreba… Srpski klauni služe za skretanje pozornosti sa toga, a policija reagira kad mediji iznesu neke stvari u javnosti…prema tome policija je stranačka, HDZ-ova, a ovdje SDSS-ova pa neka ih plaćaju onda oni i njihove stranke,a ne građani!

Policija iz Gvozda je sramota za sve nas. Nije čak reagirala niti na prijetnju njegovoj malodobne kćeri silovanjem, već čeka kako bi njemu naudila i njega prijavila. Sve iz činjenice da očito po političkom ključu koalicije Pupovac-Plenković ne smije reagirati na povlaštene četnike.

Došli smo do činjenice da četnika vrijeđa kad ustanovimo da je četnik. Tragikomedija.

Policija nije reagirala kada je u dvorištu toga čovjeka pronađeno oružje. Nije reagirala na slovo U na njegovoj kući, a progoni “ustaše”. Sve to upućuje na teške zlouporabe u policiji Gvozd.

Na kraju je policajac koji uopće nije vidio navodni sukob srpskog čuvara logora i batinaša Hrvata i Rade Dragića prosuđuje zajedno sa sucem da je Dragić kriv! Na sud ga uopće ne zove sudac da iznese obranu, pa ispada da je ovo država sudaca koji se iživljavaju nad građanima kako to politici odgovara.

Dragić je pozvao policiju zbog  nedozvoljenog ulaza u posjed od strane četnika Galogaže, a sutkinja Drinka Kreštelica kažnjava obojicu za remećenje javnog reda. Policija je u mobitelu ovog četnika našla slike pretučene stoke Dragićevih, znači ulazio je u tuđi posjed. Imaju izjave svjedoka, a podijeljena je krivnja, iako ovaj četnik je i prije ugrožavao Dragiće. Znači sutkinja radi budale iz Dragićevih na osnovu priče rekla-kazala.

Zašto je četnik Galogaža imao slike u svome mobitelu od pretučene stoke? Vrlo jednostavno jer je manijak, a očito je morao društvu svojih četnika poslati slike kako bi dokazao da namjerno provocira Dragiće, po zadatku ekipe iz Beograda. Sve kako bi ga okaljao kao svjedoka njihovih zločina. I tu je priči kraj. Naša policija umjesto da ga štiti, kao i službe, oni pomažu srpskoj BIA da ga uništi.

Nije jasno kako u presudi protiv Dragića piše da je  ovaj četnik građanin RH, ako vozi auto srpske registracije i vozačku ima srpsku, rijetko je u Hrvatskoj, pa kako nije odjavljen?

Dragićevi  dobivaju kaznu za platiti prekršajnu kaznu bez da je itko od njih saslušan!

Što bi vi učinili da vas tako godinama zaje’ava udružena ekipa četnika-političara-policajaca i sudaca?

Prema zakonu građanin se može sam zaštiti ako ga sustav ne štiti. Radi li se u slučaju Dragić o zločinačkoj organizaciji koja namjerno uništava zdravlje Dragićevih, ugrožava ljudske slobode i normalni razvoj djece?

-Branitelji Banovine priupitat će našu policiju da nam odgovori štiti li ona nasilje četnika i batinaša jer je na vlasti SDSS u Gvozdu? Uskoro dolazimo u Vrginmost, jer nam je više dosta ovoga cirkusa. U Topuskom srpski snajperist je vijećnik, u policiji Gvozd radi sin od četnika i četnik, neki novoreformirani četnik Busić napada policajku, policija piše prijave u ime četnika koji je batinao moje kolege branitelje, pa ovo je SAO Krajina!- komentirao je heroj Banovine Ivo Vranić ovaj slučaj.

Sam slučaj komentirala je i Ruža Tomašić zapanjena strašnom sudbinom obitelji Dragić.

HOP