Srpski pop, nekadašnji terorist dva puta smuljao državu i EU za poticaje

0
5078

Nikola Malobabić u ratu je  bio srpski terorist. Završio je obuku u okolici Knina u vrijeme Krajine, bio je u Vukovaru za vrijeme rušenja grada, a daljnji je rođak prvog zločinca Banovine Đure Škaljca, na slici sa Miodragom Lintom, organizatorom srpskih ekstremista na terenu.

Screenshot_2018-09-28-21-25-31

Linta je blizak kumrovečkom profesoru Milokradu Pupovcu.

miodrag-linta-i-milorad-pupovac-300x204

Linta zapravo organizira četničiju na terenu Vrginmosta i općine Gvozd. Na slici nekadašnji terorist i nekadašnji načelnik općine Gvozda Jovičić.

I dok Pupovac traži ustaše u Hrvatskoj, oko sebe skuplja četnika poput njegove braće. Centar te četničije je Vrginmost. Naš portal sve ih je otkrio, pa sada se od naše zemlje progoni uredništvo portala.

To u prijevodu znači da je Hrvatska njihova prčija. Te poslove za četničiju obavlja tzv. desničarska elita, jer kada bi to bilo sa levičarskih krugova, manje bi bilo uvjerljivo. Da ima stvarne desnice, ne bi bilo četništva. Ovako Pupovac bez problema skida spomen ploče HOS-ovcima u Jasenovcu, progoni branitelja iz HOS-a, a naša kvazi desnica samo izvodi performanse zaštite, od kojih nitko nema ništa. Uglavnom uz policiju, tajne službe, silne udruge branitelja Pupovac radi iz većine naroda što želi, progoni svakog tko se usudi dići glas preko očito kontroliranih i korumpiranih sudova. Predstavnik Srba Nenad Vlahović uz sve dokaze protiv Pupovca na našem sudu je osuđen. Srbin Dragić uz sve dokaze, prijetnje koje je doživio, batinanja od ekstremnih Srba je osuđen, a postupke protiv Srba u njegovu korist sud vraća na ponovno suđenje, a policija prikriva prijetnje njegovoj osmogodišnjoj kćeri. To je Hrvatska. U isto vrijeme sud progoni i naš portal.

jasenovac.hos

hos2

No vratimo se na teroristu preobučenog u srpskog popa s kojim se na domjencima druži i sam premijer. Malobabić je u ratu bio srpski šifrant. To znači da je dešifrirao svu tajnu poštu i zapovijedi iz Beograda za vrijeme rata. U normalnoj zemlji on ne bi bio svećenik niti minute. U ludoj zemlji on je srpski pop u Korenici, u mjestu pobune Srbe. I to nije slučajno. Drugi srpski specijalac i pop takvog kalibra je u Pakracu. On je u sjedištu drugog mjesta pobune. Ovoga drugog silnog hvali pogubljena ministrice nekulture i promicanja srpstva Obuljen beskičmenjakinja.  Koliko je jaka četničija na terenu govori činjenica da je Vučić bio satima u obilasku svojih vjernih četnika, a naša predsjednica svega 15 minuta je boravila u Vrginmostu. Toliko o suverenosti. Očito da i ona ima iste informacije kao i mi, te bi njen duži boravak zapravo pokazao koliko je sve zahirilo i opasno po njenu sigurnost.

obuljen i jovan

Drugim riječima lud ‘ebe zbunjenog. I naravno to sve mi plaćamo. Ali ne samo to…

Terorist Malobabić dobio je poticaje za sadnju oraha na svojoj njivi. Znači pop, terorist je i poduzetnik. U par godina nije izrastao niti jedan orah. Nitko ga nije pitao što se događa sa poticajima. Najmanje to brine policiju u Gvozdu koja već godinama na terenu štiti četničiju.

IMG_20190311_151410

Ovih dana isti taj pop vadi neuspjele stabljike sa svog polja i sadi nove poticaje, vjerovali ili ne, trešnje. Za  vađenja neuspjelih stabljiki oraha koristi se vjerovali ili ne rovokopač koji se dovozi iz Karlovca na labudici! Stabljike su široke oko centimetra i veličine pola metra. Za to se korisiti rovokopač. Dušan Crnković i njegov sin koji ima tvrtku Aronija glavni je suradnik ovog popa, inače u ratu bio je na topovima koji su rušili našu zemlju, otac tog Crnkovića, Dušan glavni je za zločinački pokret partizanije, odnosno  SUBNOR karlovačke županije, nekad bio u Srpskoj narodnoj stranci. Da ne pričamo koliko je novac i poticaja Crnković dobio…što u prijevodu znači da su svi dobro umreženi i muzu na sve strane, te dobivaju informacije koje im otvaraju vrata…za to vrijeme naša tragikomična desnica raspravlja o pozdravu ZDS…

ULIZICE

Za isto polje dva puta ovaj pop dobiva različite poticaje. Nikoga to previše ne brine jer ipak se tu radi o četničkoj crkvi koja radi što želi u ovoj zemlji.

Luda zemlja.

HOP