Država ima svojih 1500 tvrtki, mnoge ne ispunjavaju svoje porezne obaveze, Plenkovićeva ekipa otvorila je još 100 za sisanje građana, uz 1.5 milijardu za udruge i silne milijarde za stranke!

0
10432

FB_IMG_1547032929613

Piše urednik Igor Drenjančević

Ništa novo neću reći niti napisati ako konstatiram da je Hrvatska zemlja nekog oblika socijalističkog samoupravljanja.

FB_IMG_1548599260875

I u Jugi  su mali obrtnici bili dio sustava kao ostatak kapitalizma, dok danas u našoj zemlji postoje većinom privatne tvrtke vezane za poslovanje s državom ili veliki broj državnih tvrtki koje su uglavnom loše tvrtke, a koje zapošljavaju kadar hadezeovaca, haensovaca i sdpeovaca. Drugim riječima, balast društva. Kada ne bi bilo tih državnih poduzeća, mnoge tvrtke vezane za državu i politiku bi potpuno nestale te bi tako bio otvoren put zdravim tvrtkama.

FB_IMG_1548184592745

Hadezeovac ministar Goran Marić vodi brigu o državnoj imovini. Broj državnih tvrtki je oko 1500. To je ogromna brojka za, navodno, kapitalističku zemlju.

Znači, ono što lupaju naši mediji su čiste gluposti. Ti isti mediji podržavaju ekstremne komunističke klaunove u politici koji se zovu Radnička Fronta, jer bi oni sve vratili na propali titoizam. No, niti desnica nije bolja što se tiče privatne imovine. I oni bi se borili za radnička prava glupim floskulama.

FB_IMG_1550363273849

Mnoge od tih tvrtki u državnom vlasništvu ne plaćaju poreze i tako rade ogromnu štetu društvu. Za vrijeme Plenkovićeve vladavine stvoreno je još 100 tvrtki koje upošljavaju tzv. menadžere iz vodećih stranaka. Drugim riječima, vuku novac iz naših džepova.

Desničari i ljevičari u medijima divljački brane ovu situaciju, jer je to navodno “jedina brana” da se tvrtke ne prodaju strancima! Ova propaganda je najgori oblik manipulacije građanima. Znači; branimo propale tvrtke u kojima ne možemo zaposliti naše mlade, pa oni odlaze van. Da je tvrtke preuzeo ulagač, iste bi trebale radnike i narod bi ostao ili otišle u stečaj ako nemaju sustav opstanka – a  ovako plaćamo škart koji ničemu ne služi. Slučaj Uljanik je sličan.

116

Brodove su velikim dijelom radili kooperanti, a Uljanik je spašavan kako bi i IDS imao svoju materijalnu korist. Znači, politika. Cijenu, kako vidimo, nisu platili političari nego njihovi izvršioci, baš kao i u slučaju Agrokor. Tko je Todorića držao i štitio sve ove godine svima je jasno, ali se vodi istraga isključivo protiv Todorića. “Nema dokaza”. I u slučaju Sanader falilo je dokaza… političari nikada ne padaju…

Sindikati nas plaše s podizanjem praga u mirovinskom sustavu na 67 godina. Ne zanima ih što mirovinski sustav ulaže u pojedina dionička društva. Ne zanima ih činjenica da, ako te tvrtke propadnu, gubi i mirovinski fond. Tko uopće dopušta i izvodi takve bravure i zašto?

FB_IMG_1548053885089

Bilo bi logično da oni koji rade u privatnim tvrtkama sami sebi uplaćuju koliko žele za mirovine, a ne da im to određuje država, a da država brine o mirovinama državnih službenika. Što znači podizanje cenzusa za mirovine kad mladi bježe iz zemlje? Pa tko će zaraditi te mirovine? Zbrojite broj državnih tvrtki i dubioze u mirovinskom sustavu i jasno vam je zašto mladi odlaze, a Pupovac i Plenković govore o Jasenovcu i Bleiburgu. Oni nemaju snage ovo presjeći kao što HAZU nije imao snage presjeći laž o 750 000 ubijenih Srba u Jasenovcu.

FB_IMG_1551184539344

Zašto država izdvaja oko milijardu i pol  kuna za udruge raznoraznih profila u koje se guraju uhljebi, kada je stanje građana sve gore, kada građani nemaju pravnu sigurnost, nemaju zaštitu privatne imovine, a neka Veljača koja niti je stručna niti se razumije u stručan rad oko nasilja dobiva 700 000 kuna od države za udrugu koju je osnovala prije par dana?? Zašto ne prikupi sama taj novac na osnovu svoje navodne popularnosti? To su pitanja za DORH, ali sud radije istražuje novinare.

Screenshot_20190310-171714_Chrome

Vlada nije servis građana (kao što bi trebala biti), već se ponaša kao srednjovjekovna monarhija koja upravlja našim životima.

Ovom monarhijom vladaju potpuno nesposobni političari. Pupovac nije sposoban nekim Srbima dovesti struju na Banovinu, nije sposoban maknuti srpske teroriste iz svoje stranke, nije bio sposoban zadržati aktivnom Tesla banku, pa zbog toga napada državu preko svojih Novosti jer “ugrožava Srbe”. Srbe ugrožava on svojim kukavičlukom kojeg osjeti svatko u njegovom glasu dok mu podrhtava tijekom iznošenja teških nebuloza.

Screenshot_20190318-113852_24sata

Nije bolje niti kod nas; Plenković se skriva kao zadnji jadnik iza nesposobnog Pupovca. Svojim kukavičlukom uništio je privredu. Sudovi štite njegov kretenizam; jer umjesto rasterećenja, on poput Milke Planinc i Mike Špiljka, još više opterećuje državu “čuvanjem državnih tvrtki”.

Udruge, propale državne tvrtke i političke stranke zadužile su zemlju od Tuđmanovih početnih 12 milijardi na preko 100 milijardi duga. Mediji još uvijek za sve krive Tuđmana, iako je čovjek mrtav od 1999. godine. Znači, u medijima rade ili teški idioti ili su to  korumpirani mediji. Hrvatska je već odavno mogla riješiti dubioze Tuđmanovog režima. Ali nije. I s time Tuđman nema ništa.

Zbog čega porezni obveznik mora izdvajati za enormne plaće nesposobnih sabornika, putne troškove, smještaj, te ogromne dotacije za stranke koje su ušle u Sabor?… Zašto stranke same ne skupljaju donacije i žive od njih? Vi želite izdvajati za Hdz ili Sdp? Pa naravno da ne! Ali totalitarna država vas tjera da milijune kuna dajete za opstanak nesposobnih stranaka i njihovih satelita.

U međuvremenu je najbolji argument komedijaša s ljevice veliki sprovod Tita u svezi veličanja samoupravljanja. To što je ubijeno pola milijuna ljudi, a država je propala iz istih razloga zbog kojih danas propada Hrvatska, nikoga nije briga.

babić etnik

Jedna draga žena nedavno me kontaktirala kako će nam stranci oduzeti izvore vode! Opet jedna kost oko koje se glođemo. Ako stranci zakupe koncesije, to ne znači da će nam izvor preseliti u Njemačku. Treba kontrolirati uvjete koncesije. Tako je i sa svim ostalim koncesijama ili izvozom u drvnoj industriji… Sami smo si krivi što imamo očajan porezni sustav i time uništavamo sami sebe i dozvoljavamo strancima da ovladaju. Zato treba konačno stvoriti uvjete da svi oni koji u Saboru glasuju na našu štetu zapravo moraju odgovarati svojom imovinom, a ne stranačkom stegom – a to bi trebalo vrijediti i za vladu.

sabor.rh.24

26.10.2012., Zagreb - U saboru je glasovanjem o raspravljenim tockama zavrsena je 5. redovita sjednica. Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Zbog čega naša država isplaćuje plaće srpskoj crkvi? Da li je to naš interes ako znamo da ta crkva provodi pročetničku politiku?

Zašto financiramo novine koje šire otvorenu mržnju prema ovoj državi? Zašto plaćamo suce koji podržavaju kriminal u državi – pa sami suci tvrde da je tako. Umjesto da se Plenković boji Jelenića i DORH-a, Jelenić se boji Plenkovića. U tom grmu leži zec. Pravosuđe je kontrolirano i služi za provedbu politike.

novosti e

jugo funkcionerijuga5 Jugoslavenske protuhrvatske org.pngsincic-mladi-jugoslaveni

Zbog čega su srpski teroristi zapošljavani u policiju bez provjere, a današnji policajci prolaze provjere? Nije li to klica nezakonitosti i korupcije u policiji?

Kako na vojnom učilištu mogu predavati sinovi srpskih generala?

I koji je zaključak na kraju?

Državu smo izgubili u trenutku kada su na scenu stupili Pupovac i slični likovi kojima smo bespotrebno dali značaj.  Nema razlike između Vučića i Pupovca.

Screenshot_20190328-232233_Facebook

Progonom generala, uhićenjima, suđenjima i smjenama generala mi smo izgubili političku moć i postali isti kao velikosrbi u percepciji međunarodne javnosti. Država je izgubljena kada smo pristali na to. Velikosrbi su prvo zavladali bosanskim političkim krugovima, pa onda slovenskim i sada otvoreno vladaju našim medijskim ozračjem i politikom. I nas su izjednačili u krivnji. Odgovornost novinara je ogromna u svemu ovome oko nas.

FB_IMG_1553724949183

Za svo to vrijeme desnici se baca kost oko jednog pozdrava i HOS-a, baš kako bi nas prosrpska i proruska ekipa prikazala nacistima većim od Hitlera. I tako opravdala strašne pokolje nad Hrvatima. Drugim riječima, vrag je u detaljima, a srpska strategija ima vrlo organiziranu i razrađenu taktiku kojoj naše poluamaterske službe ne mogu i ne znaju parirati. One u nekim dijelovima namještaju klopke svjedocima srpskih pokolja, umjesto da te svjedoke zaštite, i time pokazuju da se srpska BIA infiltrirala u sve pore naše države.

Ruska federacija nas je prije par godina prijavila UN-u za širenje fašizma zbog pozdrava ´za dom spremni´, a Dragan Lozančić bio je smijenjen s mjesta šefa SOA-e, jer je napisao i potpisao izviješće o porastu četništva u Hrvatskoj.

vucic-bozanic-s-1

Država u kojoj Vučić može sate i sate provesti u četničkom leglu Vrginmostu, ismijavati i sprdati novinare, a naša se predsjednica usudi biti svega 15 minuta jasno je tko kontrolira taj teren.

Screenshot_20190323-104350_Chrome

HRVATSKA JE ZEMLJA SA NAJMANJE NASILJA PREMA ŽENAMA U EU, ALI VELJAČA DOŠLA IZ BEOGRADA MISLI DRUGAČIJE

Nastavimo li gospodarski propadati opterećeni pljačkom i tzv.  skupljanjem propale državne imovine, naš put u treću Jugoslaviju je otvoren.

 

HOP