Otkrivamo kako su ‘oporbenjaci’ nasamarili Starčevića – kradeze – SDSS koaliciju!

0
6313

Skupština ličko senjske županije nije danas odradila točke formiranja tijela.

HSP-ovac Starčević koji već danima smišlja kako formirati većinu sa kradezeom u Lici,  a da to nitko ne skuži prije EU izbora dosjetio se tajnog glasanja. Tako je htio sakriti svoju stvarnu koaliciju sa kradezeom i pročetničkim SDSS-om.

Tu njegovu podlu igru osjetili su skupštinari pod kontrolom Milinovića i neovisna lista Ante Dabe.

Već oko 13h dobili smo obavjest kako se Milinović konzultirao sa jednim jakim desničarskim ekspertom u Zagrebu koji mu je preporučio da se ne pojave na formiranju županijske skupštine i tako razotkriju koaliciju kradeze-SDSS-HSP.

To je manje više učinjeno , te bez Milinovićevih i Dabinih ljudi skupštinska tijela nisu formirana. U dvorani su ostali kradezeovci, HSP-ovci i SDSS-ovci usamljeni u ideji da formiraju po svome skupštinu.

Kradeze ne želi pokazati da su u koaliciji sa HSP-om kako ne bi ugrozili koaliciju HSP-Neovisni za Hrvatsku. I zato se tajnim glasovanjem htjelo spasiti ovu koaliciju za EU izbore. Jednom dijelu desnice dosta je više tog licemjerja te su razotkrili ovaj plan.

Zato sad kradeze mora nekako pronaći prebjega u kradeze , ovih dana , da se spasi Starčevića i HSP.

20190407_113003

Kradeze očito sve više ima prste u HSP-u preuzimanjem splitskog HSP-a, kako vidimo niti u Lici nije bolje. Neovisni nisu išli na izbore u Liku kako ne bi naštetili HSP-u,  odnosno koaliciji HSP-HDZ-SDSS i time su pokazali da su sve više Nesvrstani za Hrvatsku.

Screenshot_20190402-200857_ChromeFB_IMG_1554800189160

HSP u Lici već dugo koalira sa kradezeom, a u gradskom vijeću Gospića Starčević ovisi o njima. Oni koji toliko vrište na nas jer te stvari otkrivamo, a Starčević pokušava nas demantirati nikako da povežu prste kradezea u svemu.

Screenshot_20190404-153822_Chrome

Valjda je sad jasno zašto Neovisni i HSP ne smiju koalirati sa SUVERENISTIMA.

Iako portal Dnevno za sve želi okriviti Bujanca, odmicanje Bujanca od Neovisnih potvrđuje više nego očitu sumnju da nešto gadno ne štima sa njima, jer bez njega bi do sada bili šaka jada.

Karlo Starčević (HSP): ‘Nek se vidi demokracija tko glasa i tko je zajedno u koaliciji. Zato smo mi za tajno glasanje!’

Novinar: ‘Ali tajnim glasanjem neće javnost vidjeti tko je sa kim u koaliciji.’

Karlo Starčević (HSP): ‘Pa da zato je HSP za tajno glasanje!’

Pametnome dosta. S takvim tragikomičnim likom ide Hasanbegović?! Nesvrstani za glupost.

Suverenisti sve više napreduju i sada su na istom postotku kao i ova koalicija Neovisnih i HSP-a.

HOP