U Lici svi zajedno glasali za kradeze, kao da se radi o socijalističkom savezu, a ne strankama!

0
10406

ODUSTALI OD TAJNOG GLASANJA

KONAČNO ZAVRŠILA LIČKA POLITIČKA TRAKAVICA Formirana Skupština, čak je i Milinović glasao za svog ljutog protivnika Kustića

AUTOR: 

      • Mario Pušić

OBJAVLJENO: 

  • 11.04.2019. u 18:40

Gospic, 090419. U 17 sati u Gospicu je nastavljena osnivacka sjednica skupstine Licko-senjske zupanije. Vijecnici nezavisne liste Darka Milinovica napustili su sjednicu. Na fotografiji: Marijan Kustic. Foto: Robert Fajt / CROPIX

Robert Fajt / CROPIX

Marijan Kustić (u sredini)

 

Izostala je nova drama u Skupštini Ličko-senjske županije, zamijenio ju je konsenzus svih vijećnika pri donošenju tehničkih točaka, ali i one najvažnije – jednoglasno je za predsjednika izabran kandidat HDZ-ove koalicije MarijanKustić. Ni prije sjednice nije bilo napetosti jer je stvar dogovorena, nakon burne sjednice koja je posvađala vijećnike u utorak.

Kustić je na zajednički sastanak pozvao predstavnike svih opcija (nije se pojavio KarloStarčević iz HSP-a, ali su njegovi vijećnici također podržali Kustića.-piše Jutarnji list.

Evo potvrdilo se da je Karlo HDZ-ov čovjek !
Od danas je oteti HSP i u koaliciji sa HDZ-om u Ličko – senjskoj županiji.

Već duže vrijeme Karlo je u koaliciji sa HDZ-om u Gospiću. Oteti HSP kojem dirigira Karlo iz Munchen bojne koalira sa HDZ -om osim u Ličko senjskoj županiji i u Primorsko- goranskoj županiji, Virovitičko – podravskoj županiji, Kutini, Popovači, Slavonskom Brodu, a na izvanredne izbore izašao u koaliciji u Ogulinu. Ovih dana Karlo bijesni i prijeti mi sudskom tužbom. Karlo baš me veseli ta tvoja tužba ! Dosta je uništavanja pravaštva za osobne interese ! Lažni pravaši vratite se svom UDBAŠKOM HDZ-u !-komentirao je D. Keleminec ponašanje HSP-ovog čelnika na svome  profilu.

 

Što znači današnja odluka? Očito su ucjene kradezea urodile plodom. Zašto bi lički političari tražili u utorak tajno glasovanje, ako su danas svi odreda izabrali kradezeovca javnim glasanjem? Jednoglasna odluka? Pa zašto se svi ne učlane u kradeze? Svi zajedno spašavali obraz Starčevića i HSP-a,  nove podružnice kradezea.

Može li jadnije? Spašavali su obraz koalicije Nesvrstanih za HDZ i HSP bojovnika Starčevića, kradezeovskih desničara.

Izašli su na izbore i poput socijalističkog saveza svi ujedinjeni glasali za kradeze. Pa čak i Starčevićevi kvazi desničari.  Glasači nisu dali glas da bi svi ujedinjeni bili podružnica kradezea. Još jedna prijevara glasača.

HOP