Izbori u Lici pokazali da svaki glas je glas za kradeze, Milinović je bratić od tajkuna kradezea Valentića,a Stračević im je previše ‘dužan’!

0
6150

Izbori u Lici su ogledalo stanja u državi. Dok se naivci “sile” kako će na izborima pokazati kradezeu, kradeze je pokazao zapravo da demokracije nema.

Mediji promoviraju neke nove kradezeove spasioce, uvijek s istim forama, budale im vjeruju bez provjere, a oni pomažu kradezeu kada im god to zatreba.

Dalija Orešković ima vrlo dobre odvjetničke ugovore sa gradom i bori se za narod. Tko u to može vjerovati? Bandić je davao poslove Gamontu, a vlasnik Gavrilović je muž od sestre njegove žene. Taj se bori za radnička prava. Neovisni za Hrvatsku se bore protiv jačanja četništva, a njihov ministar nekadašnji daje lovu za četničke knjige, posjećuje srpsku crkvu prepunu obavještajaca, ne idu na izbore u Liku da ne štete kradezeu, podržavaju HSP blizak kradezeu, Esih glasa za ministra Marića, a Hasanbegović osigurava kvorum za uništenje INA-e… Esih je utjecajno  u Bleiburškom vodu, u kojem je  Vladimir Šeks vodi glavnu riječ, te se ona bori protiv kradezea…

Kako naši izbori izgledaju? U popisu birača ima preko 350 000 nepostojećih birača. Kome ti nepostojeći služe? Ako na izbore izađe mali broj birača, a netko aktivira ove nepostojeće, pa valjda je jasno kako se dobivaju izbori.

Na biralištima je ukinut potpis birača prije biranja, a to je odličan motiv da nekoga zaokružite ako ne dođe na glasovanje i pripišite glas svojoj stranci. Tako se dogodilo u Sinju, glasač je otišao u toplice i kada se vratio izborna ekipa ga je uvjerila kako je već glasao. Za to kazneno djelo nitko nije odgovarao.

I onda zadnji stup obrane protiv pada kradezea je činjenica da svi rade za kradeze.

U Lici kradeze je to pokazao. Vrlo glupo i bahato. Na izborima za skupštinu županije najviše glasova uz kradeze dobio je Milinović, nekadašnji partijac pa poslije kradezeovac i tzv. pravaš Starčević za kojeg tvrde da je dobio povlastice za svoj posao sa pivom preko kradezea. Pa može li onda kradeze spušiti? Ne može. Milinović je bratić Nikice Valentića, velikog kradezeovskog tajkuna i on ne smije protiv svojih. Za koga god da su ličani glasali, glasali su za kradeze.

Prvo su pokušali izvrdati tajnim glasovanjem izbor šefa skupštine, pa kada to nisu uspjeli, onda su javno svi stali uz kradeze i pokazali da su prevarili birača ponovo.

U principu bilu su pritisnuti informacijama koje je dobivao od rukovodstva HSP-a D. Keleminec. Kada bi god oni odigrali neku smicalicu, Kleminec je pustio istu u javnost.

Da bi se prikrila koalicija SDSS-a i HSP-a u javnosti sa kradezeom odigrana je svađa sa Milinovićem. Keleminec je najavio tajno glasanje i tu mogućnost, pa je prvo konstituiranje propalo. Onda je Keleminec dobio informaciju da će biti jedan prebjeg u redovima HSP-a, tom forom su u Zagrebu odigrali sa slučajem Polovanec, pa je i ta mogućnost otpala i na kraju su se svi trabanti kradezea dogovorili da glasaju za kradeze. To je sumrak demokracije. Treba reći da je i Milinović tražio pomoć u Zagrebu, ali sve se odigralo u korist svih izabranih.

Vjerujete da će bolje biti na EU izborima? Neće.

Živi zid vode djeca visokih državnih dužnosnika, oni nemaju dana radnog staža ( i to birače ništa ne brine već se dive njihovim verbalnim vratolomijama i iznošenjem iz Sabora), Dalija Orešković osim što se divi Titu, dobro živi na osnovu veza sa državnim institucijama, Kolakušić je sudac, a bori se protiv sustava, a one ostale već znate…drugim riječima država se zaštitila od birača.

Svi oni istu priču zbore. Treba zadržati državne tvrtke i spasiti radnike! Čisti titoizam.  Znači potpuna glupost. Radnike ne može plaćati propalo poduzeće i oni odlaze van. Znači svi oni zastupaju tezu protjerivanja Hrvata. Država treba rasprodati državna poduzeća ljudima koji će ulaganjima zadržati građane u zemlji,  tako više porezni obveznici neće plaćati uhljebe u nadzornim odborima, neće stranke izvlačiti novac za izbore iz državnih poduzeća i biti će više novaca za socijalu.

Treba odmah prestati sa financiranjem uhljeba u silnim udrugama, što pak znači da će proračun odahnuti za milijardu i pol …Sve se to ne usuđuju izreći naše stranke i strančice koje očito sve redom, pa i SDP služe kradezeu.

HOP