Ekskluzivno: Keleminec uhićen u Jasenovcu jer je o logoru ponovio riječi Stipe Mesića!

0
6984

Još jedan jad naše države izašao je na površinu. Nekada davno Stevan Mesić zvani Burduš rekao je i na snimci se to dobro  čuje “kako se svaki spasio, ako je završio u Jasenovcu” , i kako vidimo na snimci  nastavio žderati. Tak se to kod nas priča o Jasenovcu…

D. Keleminec i njegova ekipa  stranke AHSP probila se u Jasenovac, ali nisu uspjeli pred Plenkonjom raširiti transparent na kojem to piše – niti pred novinarima, jer ih  policija prati gore nego ratne zločince. Drugim riječima niti riječ nisu rekli, ali su uhićeni.

jasenovac-linta-4

Ovu dvojicu srpskih fašista i četnika ista ta policija je osiguravala, vjerojatno jer je jedan od njih, srpski bezbednjak iz rata protiv Hrvata.

Za razliku od njih, policija je danas pohapsila mirnu grupicu branitelja AHSP-a, te su nam se javili pravaši iz policije, što govori o sposobnosti policije. Prema svjedočenju uhapšenih branitelja sve je snimio HRT.

Policija je još jučer otkrila da se neprijatelj “države Pupi-Plenki” broj jedan D. Keleminec nalazi u kafiću u Jasenovcu, te su ga odmah obišli, provjerili identitet i  pitali kod koga će prespavati. Znači nisu ga odmah uhitili, već su tu šaradu ostavili za danas, kako bi novinari imali što pisati. 

Jedan od uhapšenih nam tvrdi da je uhićen jer je snimao sa mobitelom ! To je razlog uhićenja, ali nije rušenje katoličke crkve u vrijeme rata u Lasinji, što je naredio čovjek u koloni do Pupovca , srpski bezbednjak srpske genocidne tvorevine Krajine-Mile Šapić.

jasenovac-linta-3

Za ove svinjarije mi plaćamo policajce i vladu?

mesić

Pa ako je Mesić lagao zašto nije sud reagirao na sve ovo što je laprdao uz kulenove seke i šunku?  Sada se hapsi Keleminca jer je ponovio riječi predsjednika države, koji usput ne smeta Ognjenu Krausu i Pupiju veličanstvenom…

HOP