Specijalci iz Lučkog borave u Topuskom, štite našu granicu, dok se načelnik općine slika sa ubojicom njihovih kolega iz rata!

0
5718

Koliko je kradeze sa sdp komunistima upropastio državu govori naslovna slika. Lokalni hadezeovac u Topuskom izvjesni Kuzmić koji se hvali da je hrvatski branitelj slika se sa Dragutinom Ćelapom. Čovjekom koji je 1991. godine napadao Topusko koje su tada branili specijalci iz Lučkog i ginuli za ovu zemlju.

Pohvala-snajperistiPohvala-drugi-dio

Nema veće provokacije prosrpskog kradezea od ove. Nekadašnji snajperist i ubojica naših specijalaca danas je šef SDSS-a za Topusko. Njegov frendek četnik iz istog napada ugledni je hrvatski policajac u Gvozdu danas. Sigurno su za takvu Hrvatsku ginuli hrvatski policajci.

busićbusić smeće

Ovako danas izgleda Topusko. Hrvatska policija i pravosuđe već godinama štite ovog četnika…I taj je dobar i predobar sa načelnikom kradezeovcem…

Ono što je najbizarnije je svakako činjenica da specijalci iz Lučkog borave u Topuskom, štite našu granicu, dok se načelnik općine slika sa ubojicom njihovih kolega pred Uskrs, a zna se kada je počela pobuna srpskih nitkova. Može je li odurnije?

Glasajte za kradeze…

HOP