Šibenik nakon svih afera i prijevara Kradezea dao najviše glasova za taj lopovluk Kradezeovcima!

0
3103

Na izborima za članove Vijeća gradskih četvrti i mjesnih odbora na području Grada Šibenika održanim u nedjelju, 28. travnja 2019., koalicija HRAST i HKS je izašla u 6 gradskih četvrti i mjesnih odbora sa svojom listom, te postigla uspjeh od 13%. Čak 5% manje dobili su Neovisni za Hrvatsku, koji su se više bavili rušenjem Ruže Tomašić nego svojim izbornim programom. Očito taktika desničarskih medija i meritornog odvjetnika Jonjića nije donijela uspjeh u srazu sa Ružom Tomašić.

FB_IMG_1552319648892

Amaterizam na EU nivou i slikanje sa srpskim lobistima, svakodnevno pljuvanje po Tomašićki i pokušaj uništenja Bujanca preko Dnevno hr. imali su jako loše posljedice za Neovisne koji su svojim potezima sve više kopirali kradeze i tako zapravo ugrozili sebe.

U Lici se nisu kandidirali da ne naruše i tako očajan položaj Starčevića i HSP-a, a s druge strane HSP Like je podržao Kradeze i tako su još više  sami sebe uvalili u provaliju.

Kada su odlučili ići sami na izbore djelovali su značajno vjerodostojniji od svih. Tadašnja odluka Esih puno više bi poljulja sve ostale na desnici. Ali onda su uslijedile gluposti koje ih sve više prate.

Nisu im pomogli niti propali pravaški vođe protiv Tomašićke i njegove  konstrukcije o Tomašićki, oni su ispali jadnici koje koriste vrlo prljavo za rušenje Tomašićke, jer je očito kradezeova ekipa trabanata u panici od nje same.

FB_IMG_1555746303836

Neovisni su se pokazali vrlo lijeni u Saboru ( Glasnović im je bio jedina svijetla točka), nisu imali puno konferencija za tisak, izabrali su potpuno krivog koalicijskog partnera i pokazali veliki amaterizam. One koje je  Bujanac gurnuo među njih sada su jedini čvrsti u stavovima tu prvenstveno mislimo  na drugog odvjetnika u timu… Sa Tomašićkom u Šibeniku imali bi preko 20%, a po nama sama koalicija jako bi ugrozila kradeze i sa znatno više mandata.

FB_IMG_1552307788258

Što zamjeramo Šibenčanima? Nažalost nisu oba pala, niti HDZ niti SDP i to je katastrofa. Dvije stranke koje su odgovorne za iseljavanje i uništenje privrede i dalje su za šibenčane najpoželjnije stranke. Prepune udbaša, komunista, jugoslavenskih ili hrvatskih one i dalje haraju našim terenima. Jezivo. Hrvatsku su pretvorili u Hrelić, ali još uvijek su poželjni za naše ovce na biralištima. Što reći? Kada vas iseljavaju, psihički ubijaju, pljačkaju, varaju i izbacuju iz stanova, nemojte se žaliti…birali ste ih.

Ne tvrdimo da su drugi bolji ili gori, ali njihovim padom poltičko tržište drugačije bi se moralo posložiti.

HOP