Austrija dozvolila krvoločnoj Radničkoj Fronti svoj dernek na Bleiburgu i time želi pomoći zločinačkim antifama u Hrvatskoj!

0
4470

Plenković nam je stvorio političko ozračje u kojem načelnik općine Vojnić (o kojem smo kao posrbici pisali još prije dvije godine dok su drugi to mirno pratili kao nevažno) poziva Hrvate da glasaju za Pupovca, Plenković nam je stvorio ozračje u kojem član HDZ Miroslav Ćiro Blažević snima političke promidžbe za Pupovca, načelnik općine Topusko iz redova HDZ-a slika se sa srpskim ubojicom iz redova SDSS-a, a onaj u Okučanima čak je i član srpskog društva prosvjete…

Screenshot_20190514-133034_Chrome

Drugim riječima ojačao je četničiju u HDZ-u. U tome ga slijede prosrpski mediji u Hrvatskoj; Novosti, Večernji list, Jutarnji list, HRT, N1 tv, Nova tv, RTL, drugim riječima mi smo medijski okupirani. 

stazic-posao

U takvoj situaciji ojačao je prosrpske i projugoslavenske snage koje su kulminirale danas na Bleiburgu. Radnička fronta, neparlamentarna minorna skupina militantnih komunista koja zastupa koljače sa Križnog puta praćena ORF-om, RTL-om i Novom tv dolazi na Bleiburgu izazvati nered. Ova krvoločna gamad nosi zastavu titove Jugoslavije i želi obračun sa obiteljima kojima su titovi zločinci poklali, poubijali obitelji, žene djecu. Tome daje poseban značaj ORF i austrijska policija. 

received_371906530096477

Znači austrijska vlast je namjerno organizirala sukobe na Bleiburgu sa prosrpskim ekstremistima, kako bi trajno zabranila komemoraciju! Policija nikako nije smjela dozvoliti prosvjed ovih krvoločnih divljaka i manijaka, jer je ovime ugrozila sigurnost u svojoj zemlji i svijesno napravila ugrozu sigurnosti.

Screenshot_20190517-162654_Chrome

Zanimljivo da se RF  slikala sa traktorom kao i Pupovac, koji prijeti da će sa traktorom doći u EU parlament.

HOP