Iza hajke u švicarskim medijima prema Hrvatskoj u svezi migranta stoji Srbin

0
4185

Preko prosrpskih medija u Hrvatskoj proširila se vijest kako naša policija maltretira migrante na granici, znači iste one koji pljačkaju našu imovinu, divljaju po autocestama, tuku starce po kućama, skidaju križeve.

Naslov N1 televizije nas je dobro nasmijao. Kažu oni da policija nezakonito protjeruje migrante! Znači migranti koji ilegalno i nezakonito upadaju u Hrvatsku su nezakonito protjerani! Čovjek se pita koja je to budala napisala?

N1 se poziva na švicarske izvore o nezakonitom protjerivanju…ali kao i uvijek iza svega stoji neki Srbin koji iznad svega mrzi Hrvatsku. Informacije je dao bosanski Srbin, novinar Srđan Govedarica koji je pokrenuo ovu hajku, tvrdi naš izvor iz Švicarske.

https://www.ard-wien.de/tag/srdjan-govedarica/

On je švicarskoj novinarki napunio glavu…

https://www.srf.ch/news/international/ausschaffung-ueber-gruene-grenze-kroatische-polizei-bei-illegaler-abschiebung-gefilmt

Prije par godina podmentuli su nam svastiku na Poljudu, kada je sdepovski ministar naredio da se ugase kamere dok su radili svastiku da bi od nas napravili fašiste, a ovo je nova faza odurnog ponašanja prema Hrvatima.

received_1222006407966647

Sama fotografija za EU izbore govori u što su nas pretvorili soroševski mediji, kod nas ti mediji šire mržnju prema Hrvatima kako bi se ukinula hrvatska država.

HOP