Kovačević: Koliko su SUVERENISTI jaki vidjelo se na Bleiburgu, a koliko je Plenković loš potvrdio je nedolaskom!

0
8938

ANDREJ PLENKOVIĆ U STRAHU ZBOG SUVERENISTA!!!

Andrej Plenković je očito u velikom strahu od nas hrvatskih suverenista. Sve je uspio pokoriti, kupiti, marginalizirati, učiniti nepismenim osim nas hrvatskih suverenista.
Tako se veliki vođa jučer opet okomio na hrvatske suvereniste te rekao:“ ‘Narod je suočen s onima koji su otkrili suverenizam 30 godina nakon što je Hrvatska postala samostalna, te dodao one koji su sada otkrili suverenizam i koji na euroizborima 26.svibnja neće prijeći prag“ .

Trebao je veliki vođa biti jučer na komemoraciji za žrtve Križnog puta na Bleirburgu i čuti što hrvatski narod o njemu misli te kako je sa ovacijama i toplinom dočekao nas suvereniste. Zna to veliki vođa, zato nas stalno napada i medijski blokira. Gospodine Plenkoviću,pravi hrvatski premijer bi jučer bio na komemoraciji uz svoj narod jer zajedno sa narodom treba očuvati sjećanja na svoju prošlost i odati počast žrtvama.
Gospodine Plenkoviću, udarili ste u tvrd orah, gubite i polomit ćete zube na hrvatskim suverenistima.

Kad smo tako slabi, kako stalno trvdite, pa zašto nas stalno spominjete??. Strah vam je veliki i to opravdano. Gospodine Plenkoviću, vi kao hrvatski premijer bi trebali znati da svaka žrtva zaslužuje naše poštovanje i našu molitvu te ima pravo da joj se vrati dostojanstvo i čast. I na kraju želim vam zahvaliti na besplatnoj reklami jer da smo tako slabi narod i mi sigurno nas ne bi spominjali. Poštovanje i ljubav prema narodu se ne može kupiti novcem.

Pero Kovačević

HOP