Partizan koji se hvalio da je ubio nenaoružanog Nijemca je otac sportskog djelatnika i predsjednika svjetske organizacije Roma!

0
7710
Na proslavi “Dana pobjede nad fašizmom jedan ostarjeli partizan, Nadir Dedić, koji za sebe kaže da nije Rom nego Cigan, pred kamerama se pohvalio kako je ubio zarobljenog njemačkog vojnika.
 Taj cigan je redovito intervjuiran
POŠTOVANI DALI VI ZNATE KOJE DEDIĆ NADIR NEMOJTE PISATI I JAVNO TO PREDSTAVLJATI MORA ĆE TE SE JAVNO NJEMU ISPRIČATI RADI TOGA STO GA VAS PORTAL VRIJEĐA BLATI NJEGOVU OBITELJ SVETINJU JER NEMATE IZGLEDA DRUGOG NEGO STE BAŠ NJEGA NAŠLI ĆUKUN DEDU KOJI NE BI ZGAZIO MRAVA A NE DA JE POUBIJAO NEKE NIJEMCE – DEDIĆ TOTI OD NADIRA SIN .
Ovako je reagirao sin partizana koji se hvalio da je ubio Nijemca.
toti dedić
Slika se sa najvećim svjetskim zvijezdama i svim našim funkcionerima. I tako sebi radi odličan PR.
miletić
Evo ga i sa antifom štetočinom Miletićem…

 

Fata i Nadir Dedić su preživjeli zatočenici nekadašnjeg ustaškog logora Jasenovac. Njihov sin poznati je  zagrebački Rom Ramo Dedić kum gradonačelnika Milana Bandića, drugi sin poznati  je sportski djelatnik Tofko Totti Dedić. Ovaj koji se javio na naš portal, on je predsjednik svjetske organizacije Roma, protiv nasilja, rasizma, diskriminacije i siromaštva.

Čovjek se bori za mirovinu protiv ustaša…Evo ga u Jadovnom. Prijavio je i predsjednika Hajduka Maleša zbog ustaškog znakovlja. Sada nama prijeti njegov sin. Zbog svjedočenja njihova oca? Pa može li to biti još jedna komedija?

Uz Pupovca Hrvatska strepi i od Dedića, koji je ubio čovjeka jer je imao vojne hlače i čizme, bez oznaka, sa demižonkom vina u ruci, to je bio povod za ubojstvo, jer očito demižonka vina znači da je osoba zločinac. Takav nam godinama soli pamet po sumnjivim stratištima. Intervjue ima posvuda, ali je konačno sam sebe otkrio pred kamerama, misleći da je dovoljno politički zaštićen.

bandit

Knjigu o Jasenovcu dao je Merkelici…naravno nije to bila Leljakova knjiga o Jasenovcu…mogao bi poslati Merkelici i svjedočanstvo o ratnom zločinu kojeg je pred kamerama priznao, a njegov sin tvrdi da ni mrava ne bi zgazio?

Rom antifašistički junak kojeg svake godine mediji intervjuiraju, desni i lijevi, ove godine se izlanuo i razotkrio kao hladnokrvni ubojica….sada očekujemo onu priču iz vica , što “dete zna tko je zločinac”…Sada zamislite da se radi o 13 godišnjem ustaši što bi pisali u Novostima, Jutarnjem ili…sijase članaka o nekom mrzitelju Hrvata i Bujančevoj pljuvački napisali su novinari u dva dana…o ovome su brzo ušutili…

 

HOP