Narod ne vjeruje Plenkoviću, Plenković može pobijediti narod jedino namještenim izborima!

0
5371

Ono što je svakome vidljivo svakako je činjenica da niti jedna lista za izbore ne govori o sumnjivim biračkim spiskovima, preko 370 000 birača u spiskovima- kojih nema, što je najveći problem ovih izbora. Ako netko zna nešto o tome to je sudac Kolakušić, ali on o tome  ne govori ništa.

Ne govore niti drugi na ljevici i desnici? Zašto? Sa malom izlaznošću veća je mogućnost namještanja izbora. SDSS objašnjava svojim biračima da i istekli hrvatski dokumenti osigurati će mogućnost izlaska na izbore?! Pa kakvi su to izbori?

IMG_20190516_173722_2

Manjinski izbori su prema rezultatima i svjedočenju Srba bili namješteni.

Na biralištu ne morate potpisati birački listić, pa vas može zaokružiti bilo tko. Znači osiguranja izbora nema. GONG sigurno nije vjerodostojan pratiti izbore jer njegovi članovi prelaze u SDP. Zašto mi uopće plaćamo takve izbore koji nisu ni po čemu sigurni niti vjerodostojni? Oni nisu slika političkog stanja, jer Plenković u našim anketama stoji katastrofalno, kao i SDP. Prema onom što smo anketirali, a to svakako nije stanje na izborima HDZ dobiva tek tri mjesta u EU, a SDP 1 mjesto. Prema onom što narod piše na profilu od A. Plenkovića stanje je još gore.

plenkovic stranicaplenkovic stranica1

Ono što pak govore i rade kradezeovci je očaj:

Vojniæ, 02.07.2014 - Zbog odluke inspektorice zaštite na radu kojom je prisilila dužnosnike Opæine Vojniæ da se osposobe za rad na siguran naèin naèelnik Nebojša Andriæ (HDZ) na današnjoj je konferenciji za novinare zatražio da se zakon jednako primjeni na sve dužnosnike, pa i na premijera Zorana Milanoviæa i svih njegovih dvadeset ministara. Na slici Nebojša Andriæ. foto FaH/ Mladen VOLARIÆ /ds

Nebošaj Andrić načelnik općine Vojnić, kradezeovac moli sugrađane da glasaju za Pupovca!

 

Ćiro Blažević isto daje podršku Pupovcu, a čalan je HDZ-a.

FB_IMG_1558255217366

čović

D. Ćović slično radi u BiH.

received_395013051087247

Načelnik općine Topusko, kradezeovac čestita Uskrs uz srpskog ubojicu hrvatskih policajaca, koji mu je desna ruka…Tako je i u Okučanima….HDZ je podružnica srpskih ekstremista!

čede

I kada tome dodamo Merkelicu…HDZ je izašao na izbore ponižavati i lagati Hrvate, a Merkelica je tu odmah podrška. Ona nas podučava što je nacionalizam i koja je on opasnost uz stalnu masonsku simboliku kraj kamera…

Manfred-Weber-Angela-Merkel-e1558164706718 manfred-weber-eu-kommission-praesident-jean-claude-juncker-macron-merkel

sanader

Kome ona daje podršku jasno se vidi…

downloadfile-22mp plenk-merk-z

Glas za kradeze je glas za masoneriju zla, koja želi ukinuti nacionalnost i naseliti afričke domoroce na europski kontinent. Plenković se potpuno razotkrio.

FB_IMG_1553419397283

Služi  masoneriji Srba na regionalnom nivou i masovnom uništenju nacionalnog identiteta na globalnom nivou.

Ako nema povjerenja naroda mora smuljati izbore…zašto o tome nema niti riječ od ostalih kandidata?

HOP