VIDEO: ‘Branitelji za Starčevića (HSP) tvrde da nije bio branitelj, HDZ-ovci da nije osnivač HDZ-a, a pravaši da nije obnovitelj HSP-a kako on tvrdi…’

0
9762

Portal je saznao da je predsjednik HSP-a Karlo Starčević poslao kružno pismo izabranoj domoljubnoj eliti u kojoj je optužio pred izbore D. Keleminca kako je suradnik Ranka Ostojića. Naravno Starčević nije očekivao da će jedan mail završiti kod D. Keleminca i svojoj je koaliciji napravio ogromnu štetu pred izbore!

 

D. Keleminec se odmah obratio javnosti i pokazao masu članaka i dokumenata koji kompromitiraju Starčevića. U više članaka branitelji demantiraju da je bio Starčević branitelj. Članovi HDZ-a tvrde da nije bio osnivač HDZ-a, obnovitelji pravaštva tvrde tvrde da nije obnovitelj pravaštva ( više je nego jasno da nije supermen koji sve stranke obnavlja i pokreće).

keleminec 1

kele

Kleminec je pročitao i pismo župana Ličko senjskog koji ismijava Starčevića koji stalno palamudi protiv HDZ-a, a povratkom iz Njemačke 1997. godine baš on dobiva ogroman novac u vidu kredita za rad pivovare, dobiva i jamstva od grada za pivovaru (na vlasti je tada bio HDZ), danas u gradu Gospiću ovisi o glasovima HDZ-ovaca, a nedavno je i na konstituiranju županijske skupštine njegova ekipa glasala za HDZ-ovca (prije toga su htjeli tajnim glasanjem se prikriti, ali je to Milinović preko ideje jednog desničarskog novinara osujetio)…

S druge strane tragikomični Starčević tvrdi da Keleminec ništa ne radi u Podravci (što je laž jer smo istog sretali u prodajnim centrima koje obilazi) i navodno politički mu je to omogućeno, a sam Keleminec to pobija jer radi u Podravci 35 godina i živi potpuno prosječan život svakog Hrvata. Nije dobio kredite od nikoga niti je gradska vlast nekog grada garantirala za njega. Činjenica je da je Keleminec dokazao svoj ratni staž, dok za Starčevića branitelji tvrde drugačije.

Narugao se Starčeviću Keleminec preko Hasanbegovića, i pitao Starčevića kako može biti s onim tko financira četničke knjige?!

Konstatirao je Keleminec da on ne može dobiti akreditaciju u prvom redu na Bleiburgu kao Starčević i sjediti kraj Šeksa.

HOP