Nakon poziva AHSP-a da birači slikaju svoj listić (zbog izbornih prevara) NOVA TV panično poziva da je to zabranjeno!

0
9315

Nekoliko stranaka i lista predvođeni AHSP-om tvrde da su ovo vrlo sumnjivi izbori. Već odavno je ukinut potpis osobe prije preuzimanja listića, a time je otvorena pandorina kutija u svezi samih izbora. Taj tekst smo napisali prije godinu dana, ali dan prije izbora javile su se stranke i strančice koje pametuju oko toga. Što su radili godinu dana? AHSP isto je to govorio prije godinu dana.

rumunjka

Prije izbora, još prije par mjeseci arhitekt Ivan Valek posalo je svim zastupnicima, listama, poznatim političarima i predsjedniku vlade pismo u kojem upozorava na nezakonitosti u izbornom sustavu. Upozorava na brojku od 370 000 birača koji ne postoje, a u njihovo ime bez problema može netko glasati jer nema niti potpisa na biralištima.

GONG sumnja u istinitost izbora. Ali nitko nije reagirao na pismo Ivana Valeka čije pismo smo jedini objavili.

Prije neki dan AHSP je pokrenuo inicijativu da glasači zbog svih nepravilnosti uslikaju svoj listić kako bi građanin imao dokaz u svezi svog glasanja. Nova tv je zbog toga građane upozorila da to ne smiju činiti?! Kršenje zakona od strane vlasti je moguće, ali nije moguć građanski otpor?

IMG_20190516_173722_2

DOKAZ SRAMOTNOG NAMJEŠTANJA ZA VRIJEME MANJINSKIH IZBORA

Jedna članica AHSP-a danas kada je uslikala listić prije ubacivanja bila je napadnuta od izbornog povjerenstva na glasačkom mjestu, oduzeli su joj mobitel, prestrašili i ista je morala pobrisati sliku pred njima! Koliko su oni tada napravili nepravilnosti? Kako su znali da je slikala listić? Gdje su su nalazili? S kojim ovlastima su izdali zapovijed o brisanju fotografije?
HOP