HDZ-ovka se grli sa četnikom iz zloglasnih srpskih koljačkih postrojbi-Šiltovi!

0
13773

Nema kraja druženja  HDZ-a i velikosrpske bratje, to govori činjenica kako predsjednica ogranka Katarine Zrinski i članica HDZ-a Savka Katić (radi u sudu u Sisak) na slici je u zagrljaju sa zloglasnim četničkim teroristom postrojbe Šiltovi, Simom Tepšićem-Šicom (SDSS), vjerojatno je Katarina Zrinska s tim jako “zadovoljna”, da joj takvi pronose ime, Šiltovi su poznati kao najveći srpski koljači toga kraja.

Slika je snimljena u njegovom kafiću MG u mjestu Topusko. Na videu zločinačkog voda Šiltova ovaj četnik zajedno sa zamjenikom u ‘Šiltovima’ Lončarom zvanim Psihom prijeti “ujama”.

MG je kafić (kafić od Tepšića) koji je postojao i za vrijeme genocidne SAO Kraijine, sa istim imenom. U njemu su se okupljali svi srpski zlotvori, koljači, lopovi, silovatelji. Pa je red da se sada sa njihovim šefom ljube HDZ-ovci.

Zlotvori zvani diverzanti od Siniše Lončara -Parage iz 22 korpusa i Šiltovi skupljali su se u ovom kafiću prije svojih klanja, danas se u tom kafiću grli “Šilt Tepšić” i Savka iz društva Katarine Zrinski …Rekli bi mještani, krvi nije voda…ali je jadno na što je Katarina Zrinska spala.

 Navik on živiki zgine pošteno”- ta je rečenica zapamćena od Zrinskih i Frankopana…

HDZ krilatica je malo deformirana:  Navik on živiki zajebe narod sa četnicima nepošteno

Ispred policije Gvozd trčkara izvjesni  Milan Crevar -Šilt, navodno održavajući kondiciju i vozi se u svome upadljivom BMW beogradskih tablica. Tko je taj lik?

Prema našim izvorima koji su se do sada pokazali točnim, četnik, suborac u zloglasnim šiltovima koji je sudjelovao u paljenju sela Lasinje. Lasinja je  selo na Banovini  temeljito prvo opljačkano, a potom su kuće Hrvata i sama crkva minirane. U tom zločinu sudjelovao je i ovaj Crevar zajedno sa današnjim pajdašom iz Topuskog, koji drži kafić usred Topuskog, Milanom Tepšićem Šicom, o kojem smo pisali ranije.

19. brigada drugog bataljuna zapovjednika Dragana Pajića sa sjedištem u osnovnoj školi u Lasinji radila je zlodjela na tome terenu, a Crevar, Čedo Mrkobrada i famozni Šico dio su zlotvorske ekipe. Mrkobrada sada živi u Londonu i na ljeto dolazi u Vrginmost kako bi obnovio stara četnička prijateljstva.

Na ovoj snimci je Mrkobrada u 3.15 minuti, vidi se kako pljačka tvornicu Jamničke kiselice i odvozi robu plavim kamionom.

Možda bi i njih mogla primiti predsjednica u ured, jer su to stari znanci Miodraga Linte, srpskog poslanika i dobrog frenda Ace Vučića, a koji je u Vrginmostu dočekao Vučića tijekom posjeta Hrvatskoj.

Na ovoj televiziji je radio novinarski huškač i nekadašnji dožupan Boro Rkman, frendić od ‘najpoštenijeg zastupnika kako kaže klaun Pernar-Milorada Pupovca.

marušić 2marušićplenki 222

20190524_083203

U Okućanima kradezeovci bliski su sa lokalnim četnicima,po  svemu sudeći kradeze je stranka za novo jugoslavensko ujedinjenje…

HOP