Muslimani tvrde da im je M. Tuđman ukrao arhive HVO-a iz rata, a s druge strane nazivaju Hrvatsku agresorom!

0
5299

U Bosanske medije ubačen je veliki broj muslimanskih posrbica koji se iživljavaju svojom mržnjom nad Hrvatima.

Oni danonoćno ponavljaju da su Hrvati udruženim zločinačkim pokretom dijelili BiH.

Usporedbom sa hrvatskom stvarnošću, u Hrvatskoj je u školama izbačen povijesni dio o domovinskom ratu da ne bi traumatizirali Srbe?!

https://www.facebook.com/309363762412432/posts/2785181271497323/

Drugim riječima svjesno se ponovo širi mržnja prema Hrvatima, kako bi se u nekom novom obračunu za sve pokrivili Hrvati.

Bosanska televizija u gebelsovom stilu otvara temu o vojnim arhivima HVO-a. Tvrdi da su to njihovi arhivi. Za krađu arhiva krivi M. Tuđmana i I. Lučića.

Ako s jedne strane bosanski pokvarenjaci ne priznaju da je Olujom oslobođena BiH, te krive Hrvatsku da je sudjelovala u zločinačkom pokretu, zašto traže arhive?

Njihovi kvazi stručnjaci govore o podjeli BiH za vrijeme rata i s druge strane pak tvrde da je HVO branio BiH. Sami pobijaju svoje teze.

Muslimani se u stvarnosti žele domoći arhiva kako bi selektivno sudili Hrvatima i tako ih lakše otjerali iz BiH. Ovdje se radi o čistom širenju mržnje prema Hrvatima godinama, da bi se lakše opljačkalo i raselilo hrvatski dio BiH.

U njihovim medijima nećete čuti da je Hrvatska zbrinula pola milijuna izbjeglica u ratu, već ćete čuti da su opljačkani u Hrvatskoj i kako se Hrvatska okoristila tim izbjeglicama, nećete čuti da je HV oslobodila BiH.

Mnogi u Armiji BiH radili su za srpsku stranu, kao što rade i danas mediji i guraju muslimane u još veći ponor.

 

HOP