Skandalozno: Petir prozvala NZH za koketiranje sa ustaštvom, Suvereniste da su antisemiti i podržavaju rasne zakone!

0
5990

Šokantne izjave M. Petir na N1 tv. Nekadašnja bliska suradnica kume ex predsjednika  I. Josipoviće , Marine Lovrić i glasnogovornice ex predsjednika Mesića, te osoba koja je Beljaka dovela na čelo HSS-a,  odlučila je totalno ocrniti NZH i Suvereniste.

Ona je u emisiji  N1 tv govorila o ove dvije stranke kao da slušamo M. Pupovca.

Rekla je da nikada ne bi mogla biti sa ljudima koji veličaju totalitarne režime i tu označila Esih, a Suvereniste označila kao ekipu koja ima u svojim redovima antisemite i one koji zastupaju rasne zakone!

Hasanbegovića bi ona pitala što znači ako muslimani u BiH na čelo postave Hrvata (Komšića)?

Prvo  to jedno glupo pitanje upućeno na krivu adresu (?!), ali ako bolje analiziramo to pitanje čini se i više nego šovinističko prema Hasanbegoviću koji je vjerom musliman. Pitanje je neka vrsta stigme. Ako je Hasanbegović musliman po vjeri to ne znači da mora biti ekspert za bošnjačku politiku…

Muslimani sebe u BiH zovu Bošnjacima to bi navodno tolerantna Petir trebala znati, ako se toliko predstavlja tolerantnom, a ne da ih zove prema vjeri, s druge strane ako sebe predstavlja tolerantnom i nacije joj ništa ne znače, kako ih uopće primjećuje i detektira?

Možda bi mogla potražiti svoj slijedeći posao u Institutu za vrjere…

Gubitkom mjesta u Eu parlamentu puno je bliža Pupovcu i Plenkoviću u političkom stavu. Da li je ovo blaćenje desnice i priprema za neku novu fotelju?

Da je ove stavove iznosila prije izbora ne bi dobila ni trećinu glasova. Ruža Tomašić je točno rekla da je Petir odbila suradnju i ovim optužbama potvrdila očito gađenje prema desnici. Više je nego jasno zašto je Plenković osjetio bliskost političkog stava sa Petir.

Ovo je skandalozan nastup Petir na N1 tv koji će u mnogome pomoći Pupovcu i pročetničkom SDSS-u.

 

HOP