‘Kako su Živi zidi i Amstrdamska upali u EU parlament sa 5%, a Savez za Hrvatsku nije upao sa 6,8% izbore prije?’

0
9043

Ono što svakako naš narod mora shvatiti je činjenica da ne može promašajima kod glasačkih kutija financirati budale i nesposobnjakoviće. To je ogroman novac.

Slučaj Bunjac u Živom zidu primjer je čemu služe političari, svojem interesu. Više je nego jasno. Ali u tome su najviše krivi birači. Zašto se dogodio slučaj Bunjac u Živom zidu?

Jedan prosječni EU zastupnik po istraživanjima njemačkim medija košta oko 160 000 eura godišnje, pomnožite sa pet godina i jasno je koliko je to isisanih novaca od naroda koji radi za crkavicu.

Ako biramo neradnike i nestručne osobe kao što su Sinčić i njegova žena, samo budala može očekivati da će se takvi odreći ovoga novca. Mladi su, nesposobni i shvatili su kako se može izvuči ogroman novac. I to čine.

Sinčić sjedi kao retard dok se Bunjac svađa u prostoriji, a zapravo strašno pokvareni Sinčić tu svađu koristi da bi se okoristio lovom, on i njegova žena. Bunjac je ispao teška budala prijeteći njima, netko ga je brže bolje snimio. Nasjeo je na igru ovih pokvarenjaka.

Bunjac su zapravo birači. Devedesetih mladi su ginuli za ideale, danas je Živi zid ideal mladih. I tu je problem, poremećenom sustavu vrijednosti. Sada pogledajte koliko sličnih Pernara sjedi u Saboru. U svim strankama. Koliko je to bačenog novca? Mi osiguravamo budalama i pokvarenjacima novac, a oni nas iseljavaju! To treba zaustaviti. Ako imaš loše radnike u tvrtki kako možeš očekivati napredak?

Vjerujete u spasioca Kolakušića? Pa tako ste vjerovali u Živi zid. Nema spasioca na zemlji. Na zemlji ima stručnih ljudi koji mogu pomoći.

Živom zidu pomagao je cijenjeni arhitekt Ivan Valek. Jednostavno sam ga pitao, pa dobro Ivane gdje ti je bila pamet? Rekao je da je silno želio promjene?! Pati od istog sindroma kao i većina. Umjesto da je opsluživan od tih niškoristi, on je pomagao njima. On koji je bio vlasnik zrakoplovne kompanije, projektirao je vodopad sa zgrade, dobivao nagrade u Japanu,  osmislio je i naše fontane, pa ga je na kraju smuljao Bandić, a u politici ove pijavice. Tko bi znao bolje predstavljati Hrvatsku u EU? Sinčić ili Valek? Balavac bez zaleđa ili cijenjeni arihitekt…ali nažalost naš narod voli slatkorječive. Što je katastrofa.

Tako je svuda. Vjeruju diplomatu da će spasiti ekonomiju, osobi koja je po zanimanju “ne bi se štel zameriti”. Vjeruju u ujedinjenje desnice poslije izbora! Pa može li luđe? Prije izbora se desnica časti svakakvim izdajničkim epitetima, Bujanec koji je godinu dana promovirao NZH sada je ljuti neprijatelj NZH-a na izborima i to su akvizicije za ujedinjenje desnice i pobjedu nad HDZ-om! Čini se da na desnici ima sličnih birača Živog zida…

Kada narod zbroji koliko eskadrila, bolnica, vrtića, škola i zaposlenja su svi ovi političari pokrali ili biranjem krivih pojeli tek tada smo na dobrom putu.

Pitaju nas iz nekadašnjeg Saveza za Hrvatsku ovih dana kako oni nisu upali u EU parlament na prošlim izborima ako su imali 6,8%, s time da je izlaznost bila manja za 5%, a sada ulaze Živi zid, Amstrdamska koalicija iako su jedva prošli prag? Dobro pitanje…

Mi smo njih pitali koliko bi HDZ dobio mandata da se zbrojilo uz Tomašićku sve iz NZH i Petir ( koja se danas prodala levičarima)? Možda 2 bi osigurao HDZ. Ali oni koaliraju poslije izbora…dajte najte…i koga spašavaju time? Plenkovića.

Bi li danas Plenković bio na čelu, bolje reći Pupovac? Ne bi. Prema tome vjerujte i dalje u ujedinjenja i ishabane političke mustre. I dalje dajte milijune za političke propalitete.

 

HOP