Pijana svinja Dačić na američkom dolaru napisao -KOSOVO JE SRBIJA, Ameri ga ozbiljno upozorili da prestane sa svinjarijama!

0
4556
Pijana svinja Ivica Dačić škrabao američki dolar a onda Ameri debelog vepra ozbiljno upozorili da prestane sa svinjarijama
Zaigrao se danas debeli vepar Ivica Dačić. Na američkom dolaru je škrabao poruku: “Kosovo je Srbija.” Američko veleposlanstvo u Beogradu upozorilo ga je da bude u ratu sa svojim porocima a u miru sa susjedima.
Divlji vepar je nastavio iživljavanje, te je poručio da će škrabati iste poruke i na novčanicama svih država na svijetu koje su priznale Kosovo. Sezona lovostaja na vepra Dačića je završena. Čudo je kako je odbjegao iz krda pravih četveronogih divljih svinja koje su na zaprepaštenje Beograđana nakon jučerašnjeg nevremena preko riječnog Velikog ratnog otoka na ušću Save u Dunav usred bijela dana groktale u središnjoj gradskoj zoni općine Novi Beograd. Neizvjestan je ishod potjere za krdom od točno 30 divljih svinja, što su u prijepodnevnim satima plašile prolaznike i putnike namjernike kroz samo srce stambenog i golemog poslovnog prostora srpskih i inozemnih tvrtki u Novom Beogradu. No, jedna se svinja iz toga krda od 30 divljih svinja viđenih danas u Novom Beogradu kod bloka 30 u kasnim popodnevnim satima izdvojila iz krda i masnim i prljavim svinjskim papkom uneredila američku novčanicu od 100 dolara s likom izumitelja gromobrana i otkrića Golfske struje Benjamina Franklina.
Bude li Ivica Dačić nastavio sa svinjarijama kao što je u odgovoru Amerima već prkosno i sve uz groktanje odbrusio, zna se što ga slijedi. Uništavanje i cijepanje novčanice u Srbistanu je kao i štošta drugo zakonski dozvoljena stvar. Divlji vepar Dačić je pomislio da se takve srpske svinjarije nagrađuju i vani, a nije imao pojma da za takav prekršaj ide u civiliziranim zemljama i zatvorska kazna. U Americi ona iznosi šest mjeseci, no kako Dačić kani nastaviti započetu seriju iživljavanja i s valutama Velike Britanije, Francuske i svih ostalih država koje su mu trn u oku u njegovoj akciji novčarske srbizacije Kosova, ne ginu mu oštre kazne. Jedna od izvjesnih kazni je i proglašenje personom non grata na teritoriju SAD-a i ostalih zemalja, čije valute tek namjerava omalovažiti i unakaziti svojim bedastim porukama. Amerikanci su trebali odavno prestati bacati bisere pred srpske svinje tipa Ivice Dačića i svesti ga i puno prije na pravu mjeru. No, bolje ikad nego nikad. Svinje poput Dačića nisu probirljive i za njih su poslastica sve svinjske pomije.
Previsoko je njušku podigla zadrigla i mortus pijana svinja Ivica Dačić. Tko pod brdom malo stoji nekad bolje vidi nego onaj na vrh brda. Preklani je u komatoznom pijanstvu Dačić izigravao turističkog vodiča princu Charlesu i Patricku Bessonu na znamenitoj beogradskoj tvrđavi Kalemegdan. Glasovitu je i nadaleko poznatu tvrđavu nazvao brdom ili malom planinom iznad Beograda, izazvavši buru smijeha okupljenih Srba i stranih uzvanika. Carstvo neznanja neobrazovanog i davno prolupalog srbijanskog prasca i pijanca Ivice Dačića je beskrajno poput prostranstva svemira. Tvrđavu Kalemegdan je prozvao brdom, iz drugog pokušaja utvrđivanja preskočenog gradiva zemljopisa iz osnovne škole, čak i planinom! Na vrhu ledenog brijega budalaština nemuzikalnog plagijatora bosanske sevdalonke “Miljacka” kojom je jedino mogao oduševiti i razveseliti jednom prigodom Vesnu Pusić, našla se, eto, i njegova škola naivnog slikarstva po novčanicama američkog dolara vrijednog stotinu apoena s likom Benjamina Franklina. Ivica Dačić, ta čovjekolika prikaza i zloćudna utvara, mogla bi se ponajprije posvetiti crtanju karikatura. To bi mu bio svojevrsni autoportret. Ako već želi tako uporno ostavljati autograme na stranim valutama što za promjenu ne ostavi svoj potpis na ruskoj rublji? Kako je krenuo s otvorenim, bezobraznim i drskim provokacijama Amera, ne bi začudilo da izazove toliki bijes Jenkija da mu kao vašarskom srbijanskom folk pjevaču turskih sevdalinki srede boravišnu vizu na neodređeno vrijeme iza rešetaka i u novome dizajnu prugastih košulja.
dacic
Baš bi takav bio šlagerski hit pjevač zbora zatvorskog orkestra za svadbe i veselja. Ustrebat će mu u tome orkestru iza kristalnih rešetaka i svježe gornje i donje rublje.Onda će moći pisati škrabotine Vladimiru Putinu i Rusima i srceparajuće i poetične zamolbe za izbavljenje s robije samo na ruskoj rublji i sve to u nedostatku škrabanja po američkom dolaru.
Dragan Ilić
HOP