Mediji se plaču za Živim zidom prevaranata, falsifikatora, lažljivaca jer su bili projekt za ujedinjenje sa Srbima!

0
10312

Cijeli tjedan mediji cvile nad sudbinom Živog zida i nove Yoko Ono po 24 sata, V. Palfi.

Screenshot_20190607-001113_24sata

Otvoreno je napravilo emisiju u čast ovih neradnika, uhljeba, falsifikatora, lopova, kleoptomana, lažljivaca  (mislimo na vodeće članove). 

ingrid-2-intervju

2014. počeli smo ukazivati na problem Živog zida. Tada su ih besramno svi hvalili. Napisali smo stotine dokaza o njihovom besćutnom ponašanju prema ovršenima. Jedan aktivist je Sinčića i Palfi dovezao do Zadra sa zadnjim novcima, te ih molio samo da mu osiguraju novac za gorivo, ostavili su ga u Zadru kao zadnju šugu bez novaca i mogućnosti da se čovjek vrati. Obitelji Fel su obećali novac nakon njihovog neuspješnog ometanja deložacije, jer je obitelj trebala platiti troškove državi zbog ometanja deložacije. Godinama su to izbjegavali iako imaju novaca. Od svoga aktivista posudili su auto Sinčić i Plafi i nisu htjeli platiti kaznu zbog prebrze vožnje. Moralne nakaze .

O takvima se piše danima. Snimaju emisije, HRT dovodi goste…jad i bijeda naših medija, istih onih koji su ih napuhavali. I skrivali mnoge detalje o njima.

received_458447058229238

Ovo je jedna od najvažnijih slika koju oni skrivaju kao zmija noge. Na njoj su osuđeni kriminalac Margetić (privredni kriminal) i nekadašnji blizak novinar M. Dodiku, Sinčić, Palfi i Mirjana Mirt. Mirt je organizirala prosvjede protiv branitelja, a sada poziva na terorizam prema katoličkoj crkvi.

FB_IMG_1555621483949received_384690642119836received_2435186926526018

Isti transparent koji pišu soroševci po Francuskoj i pale crkve. Čak možete kupiti majice na kojima je transparent koji drži u ruci Mirt.

mirt2mirtcetnikusa-mirt

Pa sada malo pogledajmo s kim se druže ovi pa će vam biti jasno zašto se za njima plaču pročetnički i prosrpski mediji…

FB_IMG_1557216103596

pernarpernar_malagurski

Vrh velikosrpske propagande…Vrh mržnje prema Hrvatima.

pernar

malagurski štrbac kojić runtić

Savo Štrbac glavni mozak haških optužnica za Hrvate sa bivšim članom Živog zida…

pernar i malagurski

Njih dva znatno mlađa…znači taj projekt je odavno započet… Nema tu spontanosti…ovo je projekt.

malagurski-i-zivi-zid

Pogledajte zvijezdu na Margetićevoj majici. Bore se protiv korupcije pod tom zvijezdom koja je pokrala Hrvatsku. I kraj njih gle čuda kumrovečki profesor i ugledni ekonomist Kulić kojeg podržava naša desnica…koje su to dubioze…

rašeta

Rođak zločinca Rašete često je promovirao ove bezveznjake.

sincic-mladi-jugoslavenisincic-i-protasincic

Svi oni spašavaju našu državu i mole Boga da im bude dobro…

slađa ssslađavojo

Meni oni liče na srpsko-ruske sluge za kojima se plaču mediji, jer još jedan projekt ujedinjenja je propao sa onima koji nas beskrajno mrze- Srbima. I to je caka zašto su se svi mediji rasplakali oko neradnice Palfi, lažne arhitektice, kojoj je svaka druga “uopšte”, vječitog studenta neradnika Sinčića i neradnika medicinskog brata.

slinavčić

Zamislite paradoksa, Sinčić se bori protiv Erste banke, pa kod njih digne kredit, Sinčić se bori protiv ovrha, pa onda kupi ovršenu nekretninu…nema što, vjerodostojno!

Igor Drenjančević

HOP