MINISTARSTVO FINANCIJA OBRISALO SA SLUŽBENE STRANICE PRIOPĆENJA KOJA SU BILA OBJAVLJENA O NELEGALNOM POSLOVANJU KREDITNIH UREDA

0
2599

MINISTARSTVO FINANCIJA ZDRAVKA MARIĆA OBRISALO SA SLUŽBENE STRANICE PRIOPĆENJA KOJA SU BILA OBJAVLJENA O NELEGALNOM POSLOVANJU KREDITNIH UREDA U HRVATSKOJ I DRUGIH NEOVLAŠTENIH KREDITORA?? ČIJI SE INTERESI ŠTITE?

Kada je riječ o nelegalnim kreditnim uredima i nelegalnim financijskim transakcijama, u Hrvatskoj kao da je sve obavijeno velom tajne.

Svakodnevno dobivam na desetke e-mailova u kojima ljudi traže Priopćenje Ministarstva financija koje je Ministarstvo financija izdalo 2013. godine na upit Udruge Veronika Vere. Danas sam potražila to Priopćenje, pa je najlakše bilo da isto potražim na službenim stranicama Ministarstva financija, obzirom da bi oni kao javno tijelo morali sva priopćenja imati objavljena. I imaju, i ona iz 2005, 2006., 2007. g. nadalje, sve do 2019. osim onih priopćenja u kojima stoji stav Ministarstva financija da su tzv. kreditni uredi koji nisu ovlašteni baviti se kreditiranjem, već samo posredovanjem u kreditiranju, nelegalni, a brojni i kriminalni…. evo, pogledajte sami

FB_IMG_1560201381850FB_IMG_1560201385399

Dio informacija koje nisu izbrisane možete naći na ovom linku [http://www.mfin.hr/adminmax/docs/potrosacko.pdf](http://www.mfin.hr/adminmax/docs/potrosacko.pdf), i na ovom linku http://www.mfin.hr/hr/potrosacko-kreditiranje.

Nada Landeka

 

HOP