SDP-ovka kaznila Torcidu zbog tuče (Srba) iako je Torcida bila na drugoj lokaciji, a mediji već deset godina ne žele pomoći obitelji koju zlostavljaju Srbi!

0
6174

Nakon odbijanja donacije grada za pokroviteljstvo komemoracije na Bleiburgu, SDP-ova gradonačelnica Supetra ponovo briljira.

Dakle, u četiri ujutro ispred lokala ili na cesti se potuku adolescenti, a kao odgovor na to ona zabranjuje Torcida kup koji je završio oko 22-23h na potpuno drugoj lokaciji ??
Pa ovakve zabrane javnog djelovanja se ne bi posramio ni Staljinov SSSR. Genijalno.

Što je sljedeće, provjera svjedodžbi i zdravstvenih kartona sudionika tučnjave, a nakon toga, slijedeći ovu logiku – zatvaraju se osnovne škole koje su pohađali, ambulante njihovih obiteljskih liječnika i ukida se štekat kafiću u kojem piju kavu?

Postavlja se još jedno pitanje – što mislite, bi li vrla gradonačelnica Supetra ovako oštro reagirala da u tučnjavi deblji kraj nisu izvukli Srbi, nego netko domaći? Odnosno – je li ovo prva tučnjava uopće na Braču otkad gospođa vrši dužnost gradonačelnice? Očito da jest, jer prema svemu viđenom gradonačelnica odmah zatvara danas turnire, možda sutra kafiće, a preksutra restorane koje su prethodno posjetili sudionici tučnjave.
Obzirom da tih zatvaranja dosad nije bilo, postoje samo dvije mogućnosti – ili je ovo prva tučnjava uopće u Supetru u mandatu gradonačelnice, ili se ukidaju javna događanja samo kad se netko dirne u nečiju omiljenu, vladajuću nacionalnu manjinu.
Zaključak nije teško izvući 😉

Dakle, da ponovimo gradivo, ne podržavamo nikakvo fizičko nasilje, niti je ono tema ove objave.
Isto tako, ne podržavamo i osuđujemo samovolju iskazanu ovakvim djetinjastim, neargumentiranim i neopravdanim zabranjivanjem turnira od strane SDP-ovaca.

Jasno je kao dan kome smeta Torcida zbog svojih domoljubnih i državotvornih stavova.
Isto tako je jasno da su pojedinci još uvijek u mentalnom stadiju u kojem još uvijek priznaju samo vlast i sud partije, i kako je partija jedina koja može nešto dozvoliti ili zabraniti, pa tako i Torcida kup koji nema veze s napadom.

Neka umjesto Torcida kupa organiziraju turnir Bratstva i jedinstva – valjda će im tada duša biti na mjestu.-piše M. Pauk na svome profilu zanimljiv komentar.

-Mene , moju djecu srbočetnici tuku, zlostavljaju svakodnevno, prijeti se mojoj kćeri od 9 godina silovanjem, mojoj ženi, uništavaju nam Srbi imovinu, samo zato jer sam oženio Hrvaticu, pa zbog toga ne dolaze Index, 24 sata, Večernji list , Provjereno već deset godina, HND zna za naš problem i nikoga to ne zanima jer oni pišu samo kada nastrada neki Srbin u Hrvatskoj, tada pišu kao o slučaju u Supetru. Ja sa Hrvatima nemam problema, već sa medijima i lažljivim Srbima-komentirao je slučaj Supetra za naš portal R. Dragić.

HOP