Srbija širi četništvo po Hrvatskoj, Hrvatska zapošljava četnike i teroriste, a svi zajedno progone ‘ksenofobične Hrvate’ !

0
12524

“Ovo nije priča o huliganima. Ovo je priča o državi i društvu u kojem je došlo do poremećaja temeljnih vrijednosti.

Screenshot_20190611-075119_Facebook

Lažni Nijemac i novinarka Sever

Okolnosti pod kojima je došlo do ovog sramotnog incidenta, samo su tek tek jedna u nizu posljedica dekadencije koju je u funkcioniranju države, politike i društva stvorila aktualna vlast.
Umjesto poštivanja izvorišnih osnova ustava i ustavnih načela, svjedoci smo povijesnog revizionizma. Umjesto promicanja temeljnih ljudskih prava i zaštite prava manjina, svjedoci smo rastuće netolerancije prema različitostima svih vrsta.-ovako tumači tuču na Braču odvjetnica D. Orešković.

Screenshot_20190420-220533_Veernji list

Znači odvjetnica bez dokaza tvrdi da je za ovo stanje krivo društvo  koje potiče revizionizam umjesto da se drži lažne povijesti? Genijalno. Znači Srbin i sin logoraša I. Vukić je lažljivac i huškač u svezi slučaja Jasenovac jer tako tvrdi posredno jedna odvjetnica koja niti dana nije proučavala Jasenovac ili 2. svjetski rat.

Vjeruju li oni zaista da su za ovo nasilje krivi “pojedinci”? Da bas nikakve odgovornosti nema u njihovom “vladanju”?

 

Ok, koliko još cekamo da se vrh oglasi o napadu na Braču?
Ili su na starom godišnjem?-ovo piše voditeljica M. Sever sa Hrt-a …

Koliko će još godina proći da HRT i vodeći mediji u Hrvatskoj posjete obitelj Dragić  koju veće godinama mlate, prijete i otimaju zemlju Srbi? Koliko godina? Koliko će još proći godina dok se javno objave sva imena srpskih terorista u SDSS-u?

“Bilo bi pametnije da me pitate kad ćete prestati stvarati iluziju Srbima da je sigurno živjeti u ovakvoj Hrvatskoj. To bi bilo poštenije da se svi zapitamo, i ja kao predstavnik Srba koji radim u Saboru i vi kao novinar, kao i svaki čovjek. Dokle ćemo živjeti u ovakvoj zemlji, je li bolje da je mijenjamo ili da odemo iz nje? Naravno da većina ne ovisi samo o SDSS-u, jer kad bi ovisila samo o SDSS-u, možda bi SDSS mogao nešto odlučnije poduzimati. Zato se potrudio jedan zastupnik SDP-a da jako podeblja tu većinu. Što se mene tiče, nama je lakše da nemamo taj teret na leđima”, poručio je Pupovac.”- govori nam glavni pokvarenjak u Hrvatskoj.

Priglupa država Hrvatska ovom pokvarenjaku daje milijune eura za SNV, Novosti,  pomoć dobiva i pročetnička crkva SPC,  a oni svi skupa rade nas budalama i prijavljuju gdje stignu.

Četnici u SDSS-u: Rkman, Jovičić, Ćelap, Stanimirović…s tim kadrom on će pomiriti dva naroda? U jednoj maloj postaji Gvozd dva policajca su četnici koji su pucali na našu policiju -Sokolović i Pajić, a jedan je sin četnika Dugošije.

FB_IMG_1560248235113

Četnici u SPC?- Nikola Malobabić.  Niški specijalac Ćulibrk u SPC! To je crkva?

SPC laže da je u Jasenovcu ubijeno 750 000 Srba? Do kada će to šutnjom podržavati Sever, Oreškovićka ili Pupovac? Zar to nije svjesno širenje mržnje? Oreškovićka napada povijesni revizionizam? Širi li ona otvorenu mržnju i linč prema povjesničarima i istraživačima Lozi, Leljaku, Vukiću, Razumu, Matkovićki, Jurčeviću? Nije li to dovoljno da ta žena konačno izgubi odvjetničku licencu jer bez ikakve stručne analize jasno želi poništiti činjenice i dokumente? U čije ime?

seselj_pali_zastavu__05_08_2015_foto_fonet_688_HRT.jpg.688x388_q85_crop_upscale

Zbog čega Hrvati nemaju problema niti sa jednom nacijom osim sa  politički  srpskom?

vulinScreenshot_20190511-102047_Facebook

Šešelj pali hrvatsku zastavu, Vučić tvrdi da Knin nikada nije hrvatski? Vulin nas proglašava fašistima. Njihova crkva otvoreno laže? To ove licemjere ne dira previše?  Pupovac se u Srbiji sastaje sa glavnim zločincem sa Banovine, Đurom Škaljcem. To ne brine HRT.

Screenshot_20190611-093420_24sata

Sve je to uzrok ovog stanja. Laži Srbije, otimanje zemlje i povjesne  laži Srba i hrpa lažljivih posrbica u Hrvatskoj koja jezivo mrzi ovu zemlju. I svi oni dobro žive. Neće oni otići iz zemlje, već Hrvati koje se blati upravo na ovaj pokvareni način i štiti se četništvo u Hrvatskoj.

Vlada Andreja Plenkovića ukinula je dotaciju u iznosu od 27 tisuća kuna za znanstveno popularni časopis “Hrvatski jezik” namijenjen prvenstveno profesorima i nastavnicima Hrvatskog jezika. S druge strane, ista ta vlada izdvaja 3 milijuna kuna godišnje za Pupovčeve “Novosti” koje doslovno iz broja u broj vrijeđaju Hrvatski narod.

I. Drenjančević

HOP