Facebook će pratiti vaš govor i zabraniti vas ukoliko ne štujete LGBT indoktrinaciju djece

0
3408
NAJNOVIJE VIJESTI: Facebook zabranio Natural News za “off-platformski” članak koji Natural News nikada nije objavio na Facebooku

Samo nekoliko dana nakon što ih je Facebook zabranio i izbrisao, Natural News je sada doznao da je Facebook zabranio Natural News zbog članka koji Natural News nikada nije objavio na Facebooku. Sporni članak – “Užas LGBT progresivizma” – upozorio je na to da roditelji tjelesno i kemijski unakazuju roditelje koji guraju program LGBT indoktrinacije vlastitoj djeci.

Facebook sada kaže da je postojanje ovoga članka razlog zbog kojeg je Natural News izbačen s Facebookove platforme. To znači da Facebook zabranjuje kanale za “off-platformnim” sadržajem.

To je također priznanje da Natural News nije učinio ništa što bi prekršio bilo kakve smjernice zajednice ili uvjete usluge s Facebookom. Upravo suprotno, zapravo: tim za društvene medije Natural Newsa slijedio je strogu proceduru autocenzure sve do 2019. godine, što znači da niti jedan članak o LGBT temama nije objavljen u kanalu Natural News na Facebooku.

Facebook će sada pratiti vaš govor “izvan platforme” i zabraniti vas ukoliko ne štujete LGBT indoktrinaciju djece

Zabrana Facebooka “Prirodnih vijesti” s “izvan platformskim” sadržajem znači da platforma društvenih medija vjeruje da ima pravo pratiti govor svojih korisnika, bez obzira na to gdje oni govore, i ako se taj govor smatra uvredljivim za cenzore Facebooka, kanal se briše.

Nikakva kritika kemijske kastracije djece u ime “progresivizma” nije dopuštena. Ne možete čak ni navesti znanstvene dokaze kao što je nedavna studija objavljena u časopisu British Medical Journal koja je otkrila alarmantno povećanje rizika od RAKA DOJKE KOD MUŠKARACA koji uzimaju ženske hormone kao dio njihove transrodne „terapije“. Povećanje rizika od raka dojke nije trivijalno. Prema istraživačima, biološki ljudi na lijekovima za transrodnu hormonsku imaju više od 46 puta veću vjerojatnost za razvoj raka dojke.

Činjenica da su neovisni kanali vijesti zabranjeni zbog ukazivanja na ekstremno zlostavljanje djece koje se sada provodi u ime “LGBT-izma” naglašava dubinu tehnotiranije, koju sada rutinski vrše kulturni marksisti poput Marka Zuckerberga i Jacka Dorseya. Kao i gotovo svi ljevičari danas, ovi izvršni direktori tehnoloških tvrtki više su nego sretni kad vide djecu koja su osakaćena, izobličena, kemijski kastrirana i prerasla u rodno-fluidne “nullos” sve dok im progresivni program uspije. Svatko tko želi zaštititi djecu od serijskog ubojstva industrije pobačaja ili sustavnog zlostavljanja djece LGBT mafije ima za cilj prestanak.

Progresivizam” je postao sinonim za strašno zlostavljanje djece

Sada doista živimo u svijetu u kojem je “progresivizam” sinonim za strašno zlostavljanje djece. U svijetu u kojem su političari jednom obećali da neće biti “djeteta iza sebe”, bolna mantra dana postala je, “nijedno dijete koje LGBT mafija ne ostavlja ravnodušnim.”

Ovo je svijet u kojem se 10-godišnjim školarcima u Kaliforniji uči kako izvršiti sodomiju seksualnim igračkama. Ovo je svijet u kojemu se čak i mlađi učenici u Houstonu, Texas, indoktriniraju na sesijama “priče” koje su doslovno uključivale osuđene pedofile čitajući knjige o djeci. Organizatori manifestacije otvoreno priznaju da su „snubljivali“ djecu za LGBT životni stil.

Sada je LGBT mafija čak usmjerena na djecu s kognitivnim poremećajem zbog transrodne indoktrinacije. Djeca s Downovim sindromom i autistična djeca sada su na meti indoktrinacije u LGBT kult. To je zlostavljanje djece u najgorem slučaju, ali svatko tko se usudi govoriti protiv LGBT kulta je cenzuriran i de-platformiran.

U ovomu iskrivljenomu, perverznomu svijetu LGBTP a – “P” za pedofiliju – Netflix sada emitira sotonske tinejdžerske seksualne scene seksa u svojim programima za mlade. Epidemija ANALNOGA RAKA, koja se širi preko gay zajednica u Kaliforniji, pokopana je od strane medija kako bi se prikrila činjenica da analni seks nosi izvanredne zdravstvene rizike povezane sa širenjem bolesti koje se prenose krvlju. Zdravlje gej i lezbijskih pojedinaca znanstveno je dokumentirano da zaostaje za zdravljem čestitih pojedinaca, ali tehnološki divovi i lijevi mediji nastavljaju gurati svoj LGBT program svakomu, pretvarajući se da se ljudska bića mogu podvrgnuti neprirodnim hormonima, kirurškim zahvatima i neprirodnim seksualnim činovima bez posljedica.

Nisam još spomenuo temu pobačaja, budući da je to još bolnije jer su ljevičari diljem Amerike legalizirali doslovno ubojstvo zdravih beba nakon što su rođene žive. To se zove čedomorstvo, a sada je legalno u New Yorku, gdje je praksa ubijanja vlastitog djeteta označena kao „žensko reproduktivno zdravlje“.

Društvo koje se ne će boriti za dostojanstvo ljudskoga djeteta prije ili kasnije će se suočiti s osudom

Ono što je sasvim jasno je da će tehno fašistički – Facebook, Twitter, YouTube, Google, Apple, Wikipedia, itd. – agresivno izbaciti sve glasove koji brane ljudske bebe i djecu od perverzija, sakaćenja i zlostavljanja od LGBT kulta, koja sada djeluje kao iskrivljena, zla indoktrinacijska skupina koja se temelji na pedofiliji i zlostavljanju djece. Društvo koje se ne će boriti za prava beba i djece je društvo koje je izgubilo sve veze s ne samo moralnošću, nego i čovječnošću.

Ne bojim se da me sudi Mark Zuckerberg, koji očito djeluje u skladu sa snagama koje vrebaju na nedužnu djecu. Ono od čega se bojim je činjenica da će Amerika biti osuđena od Boga. Pomahnitalo ubojstvo djece, sakaćenje i zlostavljanje koje se sada “normalizira” u našemu isprepletenomu društvu, nije samo uvrjeda za čovječanstvo: to je uvrjeda Bogu.

Ono što Facebook, Netflix, Google i sve ostale lijeve platforme sa sadržajima pritišću djecu danas nije “napredak“. To nije “tolerancija” i nije “ljubav“. To je ZLOSTAVLJANJE DJECE. To je zločin protiv djece. I ako oni koji provode takve zločine na neki način pobjegnu od procjene od strane društva tijekom svoga života, ipak oni ne će pobjeći od Božjega suda.

Za sebe i za Natural News radije bih bio zabranjen od Facebooka i prihvaćen od Boga, nego da me Bog zabrani i da budem u zagrljaju Marka Zuckerberga.

BORIS VIDOVIĆ