BRANITELJI se narugali kradezeovom županu koji svira četnicima harmoniku-poklonili mu rakiju u obliku harmonike!

0
5265

12. LIPNJA 2019 SVEČANO OBILJEŽENA 28. OBLJETNICA 3. SATNIJE 3.BOJNE 3. GARDIJSKE BRIGADE ” KUNE ”

U Goricama svečano obilježena dvadesetosma obljetnica osnutka 3. satnije, 3. bojne 3. gardijske brigade „Kune“ te Dana udruge veterana novogradiškog ogranka te postrojbe Hrvatske vojske.
Proipadnici Kuna i njihovi gosti okupili su se u Društvenom domu u Goricama odakle su u mimohodu otišli do spomen-ploče Kunama pokraj crkve svetog Vida. Ondje su položili vijence i odali počast poginulim hrvatskim braniteljima izaslanik ministra hrvastkih branitelja umirovljeni pukovnik Adam Tomičić, izaslanik zapovjednika Hrvatske kopnene vojske generala-bojnika Siniše Jurkovića zapovjednik GOMBR-e pukovnik Robert Poljak, umirovljeni gerneral Mladen Mikolčević, umirovljeni general-bojnik Krešimir Šipoš, brodsko-posavski župan Danijel Marušić, novogradiški gradonačelnik Vinko Grgić, načelnici općina Gornji Bogićevci i Rešetari Pavo Klarić i Zlatko Aga, predstavnici udruga proisteklih iz Domovinskog rata i pripadnici 3. gardijske brigade Kune. Molitvu je predvodio fra Ivo Brezović, voditelj Župe Duha svetoga Gornji Bogićevci.-piše radio Bljesak Okučani.

branitelji

Ono što je prošlo ispod radara su odnosi branitelja prema generalu Mikolčeviću i županu Marušiću na svečanosti zbog dernečenja sa četnicima. To se nikako nije svidjelo braniteljima. Iako je Bujanec htio pokriti te svinjarije i izvrijeđao osobe koje se sa dernečenjem generala ne slažu, pa ih čak nazvao i govnima, braniteljima je očito dosta takvih skandala.

Za generala su kako doznajemo htjeli naručiti pjesmu “Marš na Drinu”, ali je to sprijećeno da ne ispadane još veći skandal, a sam župan koji je poznat iz priče o harmonikašu i četniku (župan je bio harmonikaš) dobio je na poklon bocu rakije u obliku harmonike i na taj način zapravo dobio poruku od branitelja što oni o njemu misle.

anketa mikolčević

Na portalu Za dom u anketi narod je jasno rekao što misli o Bujančevoj podršci generalu.

Mikolčeviću je drhtao glas kada je govorio kao malom djetetu, izvlačio se na medijske napade, a svega toga ne bilo da nije napravio takav skandal za koji se konačno saznalo u javnosti.

Screenshot_20190614-092252_Facebook

mikolč

Šokantno je i ponašanje generala, ali ne i za Bujanca.

Bujanec je napravio još jednu glupost na svome profilu i prozvao Srbe za nedozvoljene pjesme u Vukovaru za vrijeme svadbe, ali nije spomenuo da mu frend u odori hrvatskog generala podržava i pjeva usred Srbije isto. To mu je narod isto zamjerio…Očito više ništa neće biti kao do sada. Sada je jasno da je Bujanec narod godinu dana nagovarao da glasuje za Brunu i Hasana, pa im onda okrenuo leđa, da bi na kraju podržao dernek generala i kradezeovca Mikolčevića, koji umjesto glupog uslikavanja sa četnicima bi se hitno trebao ispričati građanima za taj čin zajedno sa Bujancem. Zanimljivo da medijska levica o ovome danima ne piše ništa…

Više je nego jasno da Mikolčević kao izaslanik predsjednice u nekim slučajevima je predstavljao nju, a odlukom Dalićke ubačen je pak u nadzorne odbore kao dio kradezeove ekipe pa se čovjek pita da li je razbijanje desnice isto bio scenarij na izborima dio kradezeove igre?! Bujanec se bori protiv kradezea i onda štiti kradezeovca u očitoj gluposti?

Isto to vrijedi i za župana koji rasteže harmoniku sa četnicima. HDZ treba podržati Srbe koji su branili Hrvatsku, a ne one koji su sudjelovali u neviđenom genocidu nad Hrvatima i tako pokazati da mu je domovinski rat  bitniji od dernečenja. Ista srpska politička klika i danas širi mržnju prema Hrvatima i lažno nas prijavljuje po institucijama EU -svjesno rušeći veliko djelo naših branitelja.

Župan Marušić rasteže harmoniku kraj četnika Drageljevića i ovih dana polaže vijence našim poginulima, slično kao i general. Za ispovraćati se…

HOP