SDP-ov gradonačelnik zaposlio više puta osuđenu osobu sa diplomom od ex četnika iz Republike Srpske

0
9806

Župan Marušić svira četniku Drageljeviću, đ(g)eneral sa Čulibrkom veliča agresora po Srbiji svojom prisutnošću, i zadnji na slici Gradonačelnik Nove Gradiške Grgić kod kojeg unazad par godina srpski pročetnički pop Čulibrk umjesto u Pakracu proslavlja pravoslavni Božić,  polažu svijeće braniteljima i poginulima koji se okreću u grobu na to poniženje.

3

marušić 2

received_346831789367003

Marušića sad narod zove harmonikaš, generala -đeneral, a za Grgića iz SDP-a smišljaju nadimak jer ima više afera…Možda bi ga mogli nazvati SDP-Pop.

čulibrk

Ispada da jedan srpski pop vlada područjem N. Gradiške i Pakraca, klanja mu se ministrica kulture Obuljen i uz to ovaj pop je glavni za sve srpske laži oko Jasenovca.

obuljen i jovan1

 

SDP-ov gradonačelnik N. Gradške za komadić zemljišta SPC-a daje 5 puta veće zemljište, gradi kapelicu i još vraća zgradu koja je plaćena!

U Crnoj gori zlo SPC-a će konačno protjerati jer kao i u Hrvatskoj ne poštuju državu i šire četništvo. Naše vlasti i politički jadnici klanjaju se tome zlu i pročetničkoj crkvi.

Ali nije samo kroz odnos prema Ćulibrku gradonačelnik N. Gradiške pokazao čudan odnos. Iako se svuda kune da mu je braniteljska populacija na prvom mjestu pri zapošljavanju, kao i njihova djeca, u stvarnosti je nešto drugo.

Natječaji grada se slažu tako da djeca branitelja ne mogu dobiti posao, jer trebaju imati iskustvo 5 godina za poziciju u natječaju , a nitko im ne daje priliku.

Tako je priliku umjesto njih dobio  muž šefice lokalnog radija Đurđe Siladi, Željko, osuđivan više puta, kao i njegova žena. U natječaju je izbačena stavka -potvrda o ne kažnjavanju. Ubačen je u komunalnu službu.

received_691013528016461

Osuđena osoba prijeti policiji? Jesu li to njene prijateljice spavale sa policajcima i snimale policajce? Jedna od involviranih je iz Australije? Ne čini li ovim statusom kazneno djelo? Prijetnja službenoj osobi?

Ali mi smo malo istraživali i od kuda Željku diploma? Zanimljivo iz nekog učilišta iz Bosanske Gradiške, na čijem čelu je njegov kum Ranko Bakić u vrijeme Sao Krajine aktivni član -ministar poljodjeljstva (krao hrvatsku stoku i odvozio u okupiranu Petrinju na obradu)…Sveučilište se zove Primus. Diplomu od famoznog Željka dva puta je provjeravala policija…može li se vjerovati policiji koju ucjenjuje njegova supruga?

https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih/hrvatska-nece-priznati-diplome-iz-rs-a-439553?fbclid=IwAR3Q5D3vhBTrjft_EeGzIiJDtty3kFQDUNVTUcrAoAPpxjGhAfCVQOPclGU

Na tom sveučilištu je radio lažni profesor sa lažnom diplomom iz Minnesote, nakon otkrića zbrisao je u Kanadu. I žena od Željka ima takve diplome. Samo sveučilište ima certifikat poslije diplome Siladija prema tome i sama diploma je malo sumnjičava…

http://www.novosti.rs/vesti/planeta.70.html:236551-Diplome-jos-na-ledu?fbclid=IwAR11VRcYHK_0velIRniEclDymYUmo8mfqo3RVOjGxQbXaBn-JN0W6cDOi14

Za takve naša je zemlja otvorena. Posrbljavanje i razvoj četnije spremni. SDP i Kradeze ujedinjeno nam šire i podržavaju četništvo.

HOP