Babić: Prvi sam prozvao Kolindu da je lažnjak pa su me svi na desnici napali, danas to nije upitno!

0
3911

Antun Babić

U GLAVAMA VEĆINE HRVATA U HRVATSKOJ VLADA VELIKI KOŠMAR I SVAKE GODINE U HRVATSKOM NARODU SVE VIŠE I INTENZIVNIJE RASTE NEUTAŽIVA VOLJA ZA VLASTITIM SAMOUNIŠTENJEM

383

Zbog mojeg legitimnog upita čiji je Miroslav Škoro projekt, moja FB prijateljica Michaela Terzić proglasila me “partizanom”. Evo mojeg odgovora gđi Terzić i svim mojim ostalim kritičarima:
“Michaela Terzić. Eto, vidite, dao sam Vam dovoljno vremena da reagirate na moj komentar. Kad govorite o mojoj “partizanštini”, Vi ste toliko neinformirani i neinteligenti da bi sami sebi trebali zabraniti komentirai ono što je netko napisao s pedeset godina borbe za hrvatsku državu i iskustava o teškim prijevarama koje se jedna za drugom događaju hrvatskom narodu.
BEZ DOZVOLE VLASNIKA NEMA ULAZA U TUĐI PRIVATNI POSJED
Jako dugo sam živio u najdemokratskim društvu na svijetu. Demokracija nije društvo u kojem svaka budala može pisati i govoriti što hoće. Posebno to ne možete na profilu koje je tuđe vlasništvo. U demokraciji postoje jako stroga pravila igre. Kao što ne možete bez dozvole ući na tuđi privatni posjet, jer Vas vlasnik može slobodno ubiti, tako nije dozvoljeno ni besmisleno pljuvati po profilima koji nisu u Vašem vlasništvu.
Nisam ja kriv što je u glavama većine hrvatskog naroda u Hrvatskoj vlada veliki košmar i što svake godine u hrvatskom narodu sve više i intenzivnije raste neutaživa volja za vlastitim samouništenjem.

KOLINDA GRABAR – KITAROVIĆ

vucickolipxligorsoban1200px2
Kad sam prije četiri godine isto tako počeo upozoravati na lošu politiku predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, na mene se srušio nezamislivi bijes tzv. hrvatskih domoljuba. Sada nitko od njih ne spominje da sam upravo ja bio prvi koji je javno upozoravao da će KGK izigrati hrvatski narod i da je kao političarka ne samo nesposobna, nego i da je u službi tuđih interesa.
ZLATKO HASANBEGOVIĆ I BRUNA ESIH

hasanbojan
Isti je slučaj bio i s mojim upozorenjima hrvatskoj domoljubnoj javnosti da Zlatko Hasanbegović i Bruna Esih nisu veliki politički kapaciteti te da nisu izbavitelji hrvatskog naroda. Prvi sam ih kritizirao zbog njihove odluke da ne traže zajedništvo s ostalim hrvatskim domoljubnim organizacijama. Svima nam je poznato kako su prošli, ali sada ti veliki kritičari i bjesnomočni optužitelji moje osobe imaju flaster na ustima.

 

MIROSLAV ŠKORO
Na moju veliku tugu i tragediju, isto se ponavlja i s mojim povremenim komentarima da Miroslav Škoro, koji nema dovoljno pravog političkog, ratnog i diplomatskog iskustva, nije novi Bog hrvatskih domoljuba i da prije predsjedničkih izbora moramo pozorno i studiozno odvagati možemo li sudbinu hrvatskog naroda u ovim sudbonosnim trenutcima prepustiti jednom pjevačju i zabavljaču, koji se bogatio dok smo mnogi od nas davali sve od sebe za stvaranje, obranu i međunarodno priznanje Hrvatske, a sada smo siromašni kao crkveni miševi.
Vrlo je zanimljivo i to što je veliki broj obožavatelja Esih i Hasanbegovića sada, bez razmišljanja, prešao u tabor Miroslava Škore.

Screenshot_20190402-200857_ChromeScreenshot_20190507-001325_FacebookScreenshot_20190404-153822_ChromeScreenshot_20190508-130930_Samsung Internet

ZORAN MILANOVIĆ

milanović 7
Da svima bude potpuno jasno. Ja sam cjeloživotni protivnik svake vrste komunizma, komunističkog socijalizma i jugoslavenstva. Za mene je svaki kanidat SDP-a ili ljevice u Hrvatskoj potpuno neprijhvatlji i opasan. To bi morao znati svaki imalo politički osvješten hrvatski domoljub, pa nema razloga da na Milanovića trošim vrijeme.

FB_IMG_1555071587985

HRVATSKU UNIŠTAVAJU LAŽNI DOMOLJUBI
Hrvatsku ne može uništiti ni jedan uvjereni ljevičar ili komunist. Hrvatsku uništavaju političari koji se javno prikazuju kao hrvatski domoljubi, a u stvarnosti su su internacionalisti, globalisti, masoni, nevjernici, djeca komunista, udbaša, vojnih lica i orjunaša. Sveta je hrvatska domoljubna dužnost ne dozvoliti da nas takvi još jedanput prevare i do kraja unište hrvatsku državu.
Draga gospođo Terzić, ne znam ni tko ste ni što Vam je zanimanje. To me, zapravo, ni ne zanima. Na svojem profilu smijete i možete slobodno napisati da sam partizan, udbaš, komunist, mason, četnik, orjunaš, širitelj droge, lopov, kradljivac i ubojica. Ako to možete poduprijeti s dokazanim činjenicama, ja ću to javno priznati na Trgu Josipa bana Jelačića u Zagrebu.
Međutim, Ako nemate čvrste dokaze o mojoj partizanštini, ili u mojoj obitelji: otac mi je bio domobran i od komunista osuđen na robiju nakon Drugogsvjetskog rata, a ja 1968. godine s dvedeset godina pobjegao iz komunističke Jugoslavije u Australiju, predlažem da se odete ispovijediti i zatražiti što veću pokoru zbog nanošenja teške nepravde čovjeku koji je sve dao za Hrvatsku, a Udba ga i danas progoni u Hrvatskoj.

Screenshot_20190406-094006_Chrome

PONAVLJAM: HRVATSKI JE NAROD POLITIČKI NEPISMEM, SLIJEP I GLUH
Ponovit ću što povremeno govorim i pišem: hrvatski je narod politički nepismen, slijep i gluh, uz to brojni su Hrvati veliki licemjeri i lažljivi kao što je to nedavno na jednom događanju javno rekao poznati hrvatski redatelj Antun Vrdoljak, koji je, kao i ja, bio bliski suradnik predsjednika Tuđmana u najtežim trenutcima prije i tijekom Domovinskog rata. Oni koji me žele neargumentirano napadati, molim da budi toliko pristojni i da to čine pod svojim punim imenom i prezimenom te da navedu sve što su oni osobno do dana učinili za Hrvatsku.
Voljeti Škoru kao pjevača i diviti mu se zbog uistinu lijepih i srcedrapajućih riječi, na kojima se obogatio, jednostavno nije dovoljan argument da će Škoro biti dobar predsjednik države. On to mora najprije djelima dokazati. Ako se pokaže, da sam ja pogriješio, osobno ću mu se putem medija i društvenih mreža iskreno ispričati i završiti moju političku aktivnost i komentiranje na društvenim mrežama.

mag. Antun Babić

 

HOP