Penava u stožeru Kolinde za izbore: Kolinda uvukla Penava u svoje živo blato da spere sramotu oko posjeta Vučića

0
8782

Ivan Penava sve ono što je mudro učinio oko Vukovara sada je pomokrio ulaskom u kampanju dvolične Kolinde Grabar. U panici da će izgubiti izbore od Škore Kolinda je u svoju momčad za izbore uvukla Penavu. Dobila je kapitalca. Tako želi pokriti nedostatak desnog medija Bujice u svojoj kampanj. Bujanec već patološki svaku Bujicu spominje Kolindu u negativnom svjetlu i njen stožer je shvatio da će ju to koštati izbora…

kolinda 22

Znači kada treba pomoć onda su desničari dobri, a kada dolazi Vučić brže bolje ih treba zabraniti u djelovanju ili ih maltretirati pretresima…svako imalo normalan zna da je ona samo poslušnica i tragikomična trilateralka…Penava si je ovim potezom trajno zatvorio vrata na desnici, a Stier pokazao da je nebitan produkt očajno loše i nesposobne diplomacije, jer je stao uz ovu klasičnu kredezeovu posvudušu.

koli

Ako je toliko desno naša predsjednica zašto je uopće mijenjala savjetnika Radeljića, ponižavala ga i uzela kao savjetnicu jednu potpuno nesposobnu Mirjanu Hrgu koja govori više gluposti u minuti u odnosu i na jednog Milanovića?!

vučić 3

Demokracija znači mijenjanje političara poput usranih pelena, ako su neki novi slični ili čak isti bolji su od postojećih jer njihovim ustoličenjem pokazuje se činjenica da narod svakog može skinuti sa vlasti ako ne valja. Birajte nove pelene, pa makar tek par mjeseci bile čiste.

418

Naravno prije svega treba uvesti kontrolu izbora. To znači da se smanji svaka mogućnost korupcije. Ako u zemlji postoji velika korupcija, teško je vjerovati da je nema na izborima…

HOP