Srpski teroristi iz rata zaduženi su za kontrolu Srba koji znaju za njihova zlodjela, a preko SDSS-a dobili su političku moć

0
6066

U Srbu slave Srbi klanja i ubijanja Hrvata uz budnu zaštitu policije. U Vukovaru nakon grobnica na Ovčari ispred koje su ubili i trudnicu dobivaju ćirilicu na službenim pločama i  prostorijama države Hrvatske, znači li to da su opravdano klali civile, silovali žene, ubijali Hrvate jer su im bila uskraćena prava? Da li je to poruka naše države? Koljite Hrvate i mi ćemo vas štiti? 

Kako to izgleda u stvarnosti običnog čovjek? Najbolji primjer na kojem se lome sva srpska koplja, je svako pravoslavac iz Slavskog polja, Rade Dragić. O njemu pišemo godinama, policija je napravila zaista mnogo propusta, pa sada da bi prikrila svoj nerad i zloporabu položaja radi iz čovjeka luđaka, a naš portal želi prikazati da izmišljamo. Priča je ista kao i obrazac milicije u Jugoslaviji koja je radila iz poštenih luđake.

Naše tajne službe znaju tko je Rade Dragić i nije jasno zašto to dopuštaju i prave se svi skupa nezainteresiranim, a od njega su preko udruge branitelja u Gvozdu tražili više puta pomoć. Nakon toga prvo je pala udruga branitelja koja je djelovala u općini, a sada je na redu obitelj Dragić koju otvoreno progoni organizacija Biro Krajine iz Beograda, teroristička vlada genocidne Krajine u bijegu.  Svaki Srbin koji je tada u vrijeme Krajine živio u njoj je svjedok svih zvjerstava srpske vojske. Svi su oni pod prismotrom Biroa Krajine,  neki preko porodica koji žive u Srbiji. Upravo zbog tih zločina srpski zločinci su na kraju rata zapovjedili evakuaciju kako ne bi ostalo svjedoka u Hrvatskoj koji bi svjedočili o zločinima. Radilo se tu o jako dobro organizaciji kojoj Hrvati i njihove službe niti danas nisu dorasli, pa njihove kadrove zapošljavaju u policiji na terenu i upravama.

Tako u policiji Gvozd rade dva četnika i jedan sin četnika da to načelnika te policije ne brine previše. U karlovačkoj policijskoj upravi radi rođaka ratnog zločinca Đure Škaljca. A takvih je na stotine u našim službama, što znači da je sigurnost ove zemlje ugrožena.

Dragićeve kontrolira bivši čuvar logora u Vojniću M. Galogaža, njihov susjed. Redovito ih zastrašuje i provocira kako ne bi otkrili zločine srpske strane. To naše službe znaju, zna i policija u Gvozdu, ali je jasno da uz četnike u policiji i hrvatske izdajnike informacije se fabriciraju i radi se obitelj Dragić luđacima.

M. Galogaža, četnik krvoločnog pogleda je daljnji rođak Dragićevih i svima je jasno da Rade Dragić zna tko je taj čovjek, isto tako je poznanik Dragićevih srpski pop Malobabić koji je u ratu bio četnik obavještajac, a sada je srpski pop koji se  kune u krunicu. Sva se ta banda boji da ne progovore Dragićevi jer imaju dosta toga na leđima…U Slavskom polju je na kraju rata boravio ratni zločinac Mile Martić koji je rušio Zagreb i Hrvatsku te je bio glavni šef Krajine, banditske države Srba. Iz svega je jasno zašto se četnici u Slavskom polju i Beogradu boje Dragićevih.

Ispred sela je masovna grobnica Hrvata iz 2. svjetskog rata, strašnija od Hude jame. Seljani znaju gdje se nalazi i jasno je da nikome nije u interesu da se otkopa strašan partizanski zločin.

Zadnji slučaj oko Dragića i njihovog četničkog čuvara Galogaža dogodio se nedavno. Prijavljeno je da četnički stražar iz logora je za “zasluge” u ratu dobio hrvatske dokumente, ali i dalje vozi vozilo srpskih oznaka. Nakon što smo objavili taj podatak Galogaža brže bolje odvozi svoj krš Opel Corsu u Srbiju, odvozi i majku kao svjedoka, da bi spriječio upad carine u posjed. Policiji u Gvozdu to bi posebno naškodilo jer mu 6 mjeseci dozvoljavaju vožnju tog vozila. Zato je bilo i njima u interesu da se stvar zataška. Galogaža se vraća u selo nakon desetak dana bez vozila, da bi se ovih dana  ponovo pojavilo vozilo. Znači nije sporna više informacija da li vozilo postoji.

Screenshot_20190727-152920_YandexMail

Genijalac koji ga je savjetovao da radi taj cirkus želio je prikriti trag ulaska u našu zemlju, rođaka je naknadno ušla u zemlju iz Srbije i uvezla vozilo,  isto vozilo.Ovim potezom policija i srpska ekipa htjeli su napraviti iz naših novinara budale, a zapravo su sami ispali budale jer je logorski čuvar došao u Hrvatsku autobusom, iako ima vozilo istog izgleda, a nakon par dana doveženo je vozilo pred njegovu kuću. Znači čovjek dolazi autobusom u zemlju, a vozilo par dana kasnije…Tko bi to tako radio? Samo osoba koja po nečijem nalogu to čini. Da li je sve htio izvesti da nema vozilo na svojem imenu? Zašto baš sada vozi vozilo po Vrginmostu bez straha? Sada carina bezbrižno može ući u posjed i sve je u redu, zar ne? Samo što je slučajno vozilo istog izgleda…

IMG_20190726_182103

Zanimljivo dok je srpski čuvar logora bio u Srbiji nije bilo incidenta sa obitelji Dragić, odmah po povratku krenuli su napadi na Dragića u kojima su stradale dragićeve pokretine.

Jasno je da su svim ovim ponašanjima Srbi i naše institucije umreženi u svojim mutnim igrama protiv poštenih Srba i Hrvata.

 

HOP