Nakon srpskih klanja Srbi dobili veća prava, hoće li i migrant (‘rastrojeni’) dobiti nakon pokušaja klanja Hrvata?

0
2126

FB_IMG_1564014283766

Rastrojeni migrant prijetio nožem putnicima, uhićeno više osoba

Policajci su brzom intervencijom zaustavili autobus u Vatikanskoj ulici i priveli rastrojenog putnika

U utorak navečer, oko 22.40 sati, u ZET-ovom autobusu na liniji 220 koji prometuje od Glavnog kolodvora do Dugava dogodio se incident u kojem je sudjelovalo više osoba.

“U utorak, 30. srpnja, oko 22.40 sati u autobusu linije 220 Glavni kolodvor – Dugave, tijekom vožnje jedan od putnika prijetio je ostalima nožem te je netko od putnika pozvao policiju. Djelatnici policije brzom intervencijom zaustavili su autobus u Vatikanskoj ulici i rastrojenog putnika priveli”, kazali su iz ZET-a za Index. –prenosi Net.hr. Što je zanimljivo, mediji odmah napadača migranta nazivaju rastrojeni. Jesu li novinari da znaju da je on rastrojen kako kažu ili umanjuju incident kako prikrivaju pljačku i palež migranata u Lici, Gorskom kotaru i na Banovini?

received_2332469517070479

REAGIRALA POLICIJA

RUŽAN INCIDENT U ZET-ovom AUTOBUSU Rastrojeni muškarac oštrim predmetom prijetio skupini mladića, navodno je riječ o azilantu- piše Jutarnji list.

I za njih je čovjek rastrojen…znači mediji imaju zadatak svi zajedno fabricirati vijesti, da bi se umanjio incident, pa kada masonerija naseli takve ljude u Hrvatsku možemo očekivati palež kao po Njemačkoj?

“U utorak 30. srpnja oko 22.40 sati, u autobusu na liniji 220 Glavni kolodvor – Dugave, tijekom vožnje jedan od putnika prijetio je ostalima nožem te je netko od putnika pozvao policiju. Djelatnici policije brzom intervencijom zaustavili su autobus u Vatikanskoj ulici i rastrojenog putnika priveli. Ozlijeđenih osoba nije bilo, a autobus je po nalogu Policije upućen u garažu”, stoji u odgovoru ZET-a.-piše Večernji list. Da je bio branitelj onda bi dobio nadimak ubojica ili manijak ili luđak. Migranti mogu biti samo rastrojeni kada nekom prijete ubojstvom… Naši mediji više očito nisu niti naši niti za Hrvatsku.

 

HOP