Komšić cvili da mu hrvatska policija ulazi na teren, umjesto da migrante konačno zaustavi!

0
7612

“Radi se o nedopustivom narušavanju teritorijalnog integriteta i suvereniteta države Bosne i Hercegovine. Umjesto što traže ispriku zbog laži u koje su se zapleli njihovi dužnosnici neka narede povlačenje naoružanih policajaca s pograničnih predjela u Bosanskoj Krajini”, Komšićeva je poruka. Bila je to reakcija bosanskog čelnika iz viceva o Muji i Hasi nakon što se predsjednica usudila spomenti trulu zemlju Bosnu, prepunu političkih kretena.

pupi komšić

Oni ne vide problem sa muslimanima iz Afganistana, Sirije, Irana, koji su preko Srbije preplavili BiH, te stvorili svoje kampove za ilegalno upadanje u EU teritorij.

Najbolji komentar na ovu državu mržnje i političkih kretena dao je jedan naš branitelj;

“Bosna je najsigurnija zemlja u Europi. Njezine vanjske granice su sigurnije nego unutarnje. Naime u Bosni žive 3 jednakopravna konstitutivna naroda. Srbi,Hrvati i Bošnjaci. Bosanaca nema. Oni žive zajedno u ljubavi i slozi ,svaki na svojem području. Republika Srpska,federacija i 2 distrikta. S time da Republika Srpska ne priznaje Bosnu a Herceg Bosna ne priznaje Federaciju. A sve je to Bosna i Hercegovina. Toliko su sigurni,da se nisu mogli ni dogovorit da pošalju vojsku na granicu sa Srbijom da zaustave navalu muhamedovih osvajača. Kad ih je Kolinda spomenula zapravo i nije, odmah se digla eto Bosna i svi stali u obranu cjelovite Bosne. Otkazali buking u Hrvatskoj. Koliko su se uvrijedili. Ne može se reći da Bosna ne grabi brzo prema naprijed. To se vidi u svim segmentima. Privreda nula,gospodarski rast nula,BDP nula. Žive na novcima EU i na hrpi ih drži EU….iako Bosna faktički ne postoji kao BiH, ipak ima onih,koji se na to gadno uvrijede. Kada im otvorite oči,probudite iz sna onda se uvrijede. Kada igra Turska,onda navijaju za Tursku. Kakve veze vi imate sa Turskom. Sa Janjičarima da,ali sa Turskom ne. Kolinda vam nije htjela reći jer je žena diplomat,obrazovana i kulturna. No ja nemam problema s tim…dajte odjebite.., .shvatite da ste podijeljeni toliko u mržnji i teritorijalno da samo čekam tko će prvi zapucati…..a ove floskule,o zemlji Bosni…pjevanje Dodiku…

izetbegovic_komsic_0_0_468X10000


Nezahvalni prema Hrvatskoj iako je Hrvatska zbrinula milijun bosanskih izbjeglica i oslobodila BiH, BH kreteni šire mržnju prema Hrvatima i divljaju na Kolindu jer se spominje islamski  u kontekstu radikalizam u ovoj jadnoj državi.

HOP