Za koga agitiraju srpske Novosti u predsjedničkoj kampanji kada stalno progone Škoru?

0
2286

Pupovčev protuhrvatski bilten Novosti  započeo je svoju bitku za hadezeove ranjenike i glavna meta je Škoro.

Predsjednički kandidat koji nije sjeo dobro kumrovečkom profesoru Pupovcu.

Novosti stalno izbacuju neke afere vezane oko Miroslava Škore, a sam Škoro se jedini osudio piknuti u ovo osinje gnijezdo prijetnjom da će im oduzeti novac. Srbinu kada to kažeš gore si mu zaprijetio nego da mu oduzmeš nacionalnost.

Ipak treba se zamisliti u čije ime Novosti ratuju protiv Škore i time u svezi za kojeg predsjedničkog  kandidata navijaju. Kolindu ili Milanovića? Ako iza Kolinde stoje oni bolje da ju zaborave svi.

S druge strane sam Pupovac krenuo je u totalnu destabilizaciju Hrvatske. Za vrijeme  proslave Oluje on organizira traktorijadu u Vukovaru, gdje će “traktoristi cele srpske vasione” govoriti o zločinima nad Srbima u Oluji.

429

Srpska četnička mladež i par budala iz Hrvatske govoriti će o etničkom čišćenju nad Srbima. I to u gradu silovanja i klanja Hrvata. Morbidnije ne može biti. To može osmisliti samo teško poremećen mozak mržnjom kao što je od kradimira Pupovca, kojeg godinama štiti DORH od progona iako su podnešene kaznene prijave protiv njega. Pupovac zapravo želi raspiriti rat na isti način kao 1991. godine.

Glavna fora Novosti i propagande ala Kumrovec je činjenica “gdje je bio Škoro za vrijeme rata”. Period kada je Pupovac obilazio četničke položaje i usput lagao o pokrštavanju Srba. Sramota oko slučaja  Ivana Šretera posebna je sramota ovog plačljivog srpskog ekstremiste.

430

Gdje su bili Lolinda i Zoka Prišt svi znaju, zbog svojih velikih zasluga u ratu trebaju primiti orden kao i Milokrad Plačljivko.

Ako dodamo činjenicu da u BiH, raspadnutoj i truloj upravo  nas prozivaju i prijeti Sejdo Komšić, zbog mosta, zbog izjava predsjednice, a medijska bagra huška protiv nas, više je nego jasno kako loše politički kotiramo ovih mjeseci.

FB_IMG_1564642095025

Svemu tome je kriva nestabilna predsjednica i protuhrvatski premijer. Oni su uništili sva dostignuća branitelja naše države i prodali za ugodan život i sluganstvo Pupovcu…

HOP