HDZ-ov načelnik voli srpske i muslimanske zločince

0
5012

Načelnik općine Topusko Ivica Kuzmić mjesecima uvjerava svoju okolinu da njegov suradnik iz SDSS-a nije ubojica, snajperista, koji je ubio najmanje 3 hrvatska policajca.

Pohvala-snajperisti

Dokument je objavio pukovnik Ivica Pandža Orkan i čak podigao kaznenu prijavu u tome smislu…što će od svega biti u ovom nakaradnom pravosuđu samo bi Bog mogao znati.

čevap

 

Kuzmić vjeruje Novostima, da je Ćelap antifašista koji je razvozio mlijeko za vrijeme rata..

Screenshot_20190314-090949_Chrome

No da ovaj snajperista nije slučajni zločinac u blizini kradezovca Kuzmića govori činjenica da se poslovno Kuzmić sastaje sa osuđenim ratnim zločincem Fikretom Abdićem koji ponovo vlada Velikom Kladušom. Čovjek se pita čemu rat kada su nam zločinci i srpski i muslimanski danas partneri u politici?

Što je radio Abdić u domovinskom ratu najbolje zna njegov tjelesni čuvar;

Abdić je bio “Bog za kladuške muslimane”. On je sve plaćao za njih. On bi platio 19 brigadu i 21. korpus Srba da nešto za njega osvoje . Od Srba je kupovao tenkove, hranu, streljivo, iznajmljivao je protuavionske topove, švercao naftu sa zapovjednikom Čedom Bulatom, dijelio humanitarnu pomoć dobivenu od Hrvata sa Srbima, plaćao liječenje muslimana u srpskim bolnicama i vrlo blisko surađivao sa zločincima Simatovićem, Stanišićem i Ulemekom Legijom. Znači radio je protiv interesa Hrvata definitivno. Danas za sve te zasluge protiv Hrvata živi u Karlovcu i putuje iz Karlovca u Veliku Kladušu na posao. Upravo sa toga terena dolazi nam najviše migranta. 

 

HOP