Todorić: HETA se organizirala za neprijateljsko preuzimanje AGROKORA

0
1537

Grupa kompanija i ljudi koja je radila na projektu HETA, organizirala se za neprijateljsko preuzimanje AGROKORA Hrvatska. Ranije su već zajedno djelovali u Ukraini, Bugarskoj, Austriji, i dr, a rade uglavnom protupravno. Došli su do ogromnog novca, milijardi i milijardi, kojima sada plaćaju najmoćnije lobističke kompanije na svijetu, stotine milijuna EUR i nakon toga rade sto hoće. Ne samo da pišu zakone npr. Republike Hrvatske, već i EU.

Iz činjenica je da se kompanije i osobe koje zajedno rade na projektu HETA pojavljuju zajednički, organizirano i u neprijateljskom preuzimanju Agrokora. Ta „strana GRUPA“ uz podršku nekoliko domaćih „GRUPA“ i korupcije šačice RH političara, potpuno su preuzeli Agrokor, opljačkali su ga i sada ga likvidiraju.

Screenshot_20190911-091002_Facebook

Screenshot_20190911-091023_Facebook

Poštovani,

Vezano za izjavu premijera Plenkovića koju je dao medijima 03.09.2019.g. „… Refinanciranje kredita treba se realizirati ovaj tjedan i nakon toga je kompanija, recimo slikovito da je bila u paklu prije 2,5 godine, sada je u purgatoriju, a onda će na tržišnoj osnovi jedan dan poslovati kao u raju,…“ zaključio je.

Iskreno govoreći konačno se mogu složiti s većinom izjave koju je premijer iznio.

Od tri njegove teze, dvije potvrđujem u potpunosti i to: istina je da je Agrokor bio u paklu. Bio je u paklu od trenutka planiranog, organiziranog napada zločinačke organizacije u kojoj je sudjelovao i on sam, a provodili su ih na različite načine.

Cijelu naciju su digli na noge svojim lažnim vijestima kako bi neprijateljski preuzeli Agrokor.

Kad se govori o čistilištu i tu se slažem o istinitoj izjavi premijera Plenkovića. Zločinačka organizacija sve čisti i otima, naravno sve tuđe, pa čak što su i nagodbom bili obavezni realizirati.

Iz dnevnih događanja vidimo je Agrokor efikasno očišćen. Roll-up, savjetnici i kamate su očistili Agrokor za 6. mlrd. Kn i poslali novac u Hong Kong na diobu plijena.
Fortenova je očistila Agrokor u vrijednosti od 21.mlrd Kn i poslala ih u Nizozemsku.

Pitanje je samo da li mu je ostalo išta više za „ČISTITI“?

O trećoj tezi s kojom se uopće ne slažem, mogu samo ponoviti ono što sam i jučer rekao:

Plenković o Fortenovi: kompanija će poslovati kao u raju,

Todorić: budućnost Fortenove „To ne postoji, kaos i raspad“

HOP