M. Pupovac i M. Linta su glavni krivci nestabilnosti u regiji uz pomoć vodećih medija u našoj zemlji!

0
10084
urednik portala HOP
urednik portala HOP Igor Drenjančević

Vasa Čubrilović (vodeći ideolog srpskog nacionalizma) u svom govoru 1939. godine u Banja Luci: “Srpska nacionalna manjina u hrvatskim zemljama mora uvijek predano raditi na sprječavanju nastanka bilo kakve hrvatske države, a ako se to uslijed povijesnih okolnost i dogodi, pa Hrvatska dobije državu, dužnost joj je aktivno raditi na dekonsolidaciji takve države”. Danas taj program u Hrvatskoj provodi SDSS, SNV, SPC i portal Novosti. 

Naše službe ne djelovanjem odgovorne su za moguću novu klaonicu u režiji srpskih snaga.

pupimir

stanimirRatni zločinac Goran Hadžić i Vojislav Stanimirović

Hrvatska je legalizirala ideju građanskog rata u Hrvatskoj u trenutku kada  je dozvolila djelovanje političke stranke SDSS, čiste terorističke organizacije u ratu. 

FB_IMG_1568184985663

Na konferenciji za tisak Pupovac je pokrenuo temu zabrane nošenja majica HOS-a, pozdrava ZDS, ali nije objasnio po čemu je Hrvatska izvor nestabilnosti u regiji, da je gore u Hrvatskoj nego prije rata, baš kao i uloga Srpskog narodnog vijeća u pritvaranju riječanina Škalamere zbog kojeg se digla Rijeka na noge.

Screenshot_20190824-221803_24sataScreenshot_20190822-230125_Veernji list

U prijevodu kada nije prošao specijalni rat za dizanje tenzija u Hrvatskoj Pupovac okreće temu na drugu stanu. Dok su neki politički komentatori počeli likovati da je Pupovac nasamario Hrvate koji su dokazali da nisu za NDH-a, jer su se pobunili na usporedbu NDH i današnje Hrvatske, zapravo je Pupovac sam sebi pljunuo u  usta jer je pala njegova teza da Hrvati zastupaju NDH-a i kako navodno jača fašizam u Hrvatskoj.

Što možemo zaključiti još nakon njegove konferencije za tisak? Novinari su u Hrvatskoj izumrla vrsta.

Nije bilo pitanja koliko bivših terorista je u njegovoj stranci

  • Nije bilo pitanja kako srpski teroristi u redovima SDSS-a pridonose političkoj stabilnosti Hrvatske
  • Nije bilo pitanja zašto nije osudio pjevanje četničkih pjesama od strana poglavara srpske crkve u Hrvatskoj
  • Nije bilo pitanja kako u srpskoj crkvi može raditi srpski obavještajac iz domovinskog rata
  • Nije bilo pitanja zašto u Hrvatskoj mogu nastupati pjevački četničkih popevki neki Momo, Jandrino jato i slični mufljozi
  • Nije bilo pitanja zašto nije osudio djelovanje navijača Crvene Zvezde u svezi govora mržnje
  • Nije bilo pitanja niti zašto nije osudio razbijanje ploče podignute stradalim logorašima u srpskim logorima
  • I ono najbitnije zašto nije osudio govor mržnje najbližeg suradnika Miodraga Linte koji je domovinski rat nazvao zločinačkim, Gotovinu zločincem, Oluju zločinačkom akcijom?

Pupovčev drugar Linta proglasio domovinski rat zločinačkim, Gotovinu i Stepinca zločincima, a Hrvatska ga prima u posjete!

Drugim riječima Pupovac se ničega nije odrekao i napao je HOS, pozdrav ZDS i Thompsona.

Screenshot_20190911-232741_Facebook

I što rade mediji? Isti dan rade ankete da li je narod za pozdrav ZDS, Thompsona i ostalo. Pupovac je vlasnik tih medija ili u istu srpsku tikvu svi zajedno pušu?

Screenshot_20190911-232401_JutarnjiListFB_IMG_1568265681028

Kao na slučaju Škalamera, svi mediji SNV i pravosuđe ( u kojem su glavnu ulogu odigrali Srbi) skladno prodaju lažnu priču.

HND ne postoji, postoji srbo-komunističko udruženje kontroliranih novinara, te sada možemo reći da su hrvatski novinari, čast izuzecima postali glavni rušitelji hrvatske države.

HOP