Pupovčev drugar Linta proglasio domovinski rat zločinačkim, Gotovinu i Stepinca zločincima, a Hrvatska ga prima u posjete!

0
3575

U Jasenovcu okuplja se srpska ekipa lažljivaca koji tvrde da je u Jasenovcu ubijeno 700 000 Srba, mnogi od njih jednu knjigu u životu o Jasenovcu nisu pročitali, ali zato imaju mržnje prema Hrvatima za još 10 Bleiburga.

Screenshot_20190908-225049_24sata

Screenshot_20190908-231110_Facebook

IMG-20190908-WA0006

Ovi kao da su sa ovom u društvu…

linta

Ovaj ljudski smrad godinama gadi susjedske odnose. Druži se sa srpskim teroristima, zločincima, uzdiže četništvo i najbolji kompanjon M. Linte u vrijeme rata organizirao je silovanja muslimanki. Diči se Linta srpstvom baš kao i zločinac Škaljac, a obojica su porijeklom crni vlasi, baš kao i Vulin.

jasenovac-linta-3jasenovac-linta-5LINTA

Miodrag Linta predlaže da nakon što nas Pupovac  stalno prijavljuje za ustaštvo, da isto to čini i država Srbija, što znači da je  jasno od kuda Pupovac dobiva zapovijedi. Linta predlaže da se laži o Jasenovcu prikazuju u sto zemalja svijeta, da se snimi srpski film o Jasenovcu, sve kako bi se Hrvate prikazalo genocidnim narodom! Ovo je rat lažima prema Hrvatskoj i više je nego jasno da je ovo preteča stvarnom ratu. Za ovu akciju su očito poslužili Uzdolj i slučaj Škalamera u Rijeci te posrbljeni mediji.

pupimir

OVO ŽELE SRBI NAKON GENOCIDA NAD HRVATIMA.

stanimir

Linta traži da se snimi film o “zločinačkoj akciji Oluja. ” Linta ruši temelje državnosti i podržava Pupovca koji tvrdi da je Hrvatska izvor nestabilnosti u regiji!

Screenshot_20190824-221803_24sataScreenshot_20190907-094039_Facebook

OVA ARLAUČE BAŠ KOD ZORANA JOVANOVIĆA DA JE SRBIMA GORE NEGO ŽIDOVIMA  U NJEMAČKOJ! ZNAČI I ONA JE DIO OVE OPASNE PRLJAVE LAŽI. DORH NE REAGIRA.

busićbusić smeće

SMEĆE ČSMEĆE ČETNIČKO

SVE  SU OVO SLIKE IZ HRVATSKE! NEMA ŠTO UGROŽENI KAO ŽIDOVI!

Lažljivi Linta tako tvrdi da se Hrvatska bazira na paroli Ubij Srbina! To govori čovjek koji je pozdravio rehabilitaciju zločinca D. Mihailovića! Gnoj ljudski.

Linta tvrdi da je  zločinački domovinski rat, te da su ratni zločinci Gotovina i Tuđman, a ustaštvo promovira Thompson! Ovog gada naša zemlja uredno prima, on polaže vijence u Jasenovcu, Srbu i čak preko svojih jataka na Banovini ima udjele u nekim tvrtkama koje muzu EU fondove…

Imamo Hrvatsku!

HOP