OVO JE NOVI HDZ : PLENKONJA, PUPI I PORFIRIJE

0
8261

Josip Broz Pupi je napadnut, gore mu je nego lažnom Joži na Sutjesci. Nema ni vjernog cucka ko Joža u Drvaru…Samo su svi mediji za njega, pravosuđe, policija, Plekonja, kradeze…pravo jedno ” pozorište u kući”.

Treba spasiti srpskog tajkuna  od silnih napada. Kažu neki od isceniranih napada.

FB_IMG_1568232671312

Još se oporavlja od teškog napada na sebe, kada su bila bačena tri gavuna prema njemu. Jedva je preživio. Tada se diglo svo srpstvo u Hrvatskoj, posrbice, plaćenici u zaštitu života i djela druga Pupovca.

pupovac-hamby-735x400

Hrabri Jovanović zvani Šprajc je uspio obraniti Pupija u emisiji, jer zna da on ne može više lagat od nekih drugih Srba.

HNS stranka sa najviše osuđenih lopova  shvatila je kako je ovo ponašanje Hrvata pravi lopovluk  prema ugroženom Pupiju  . Pupi kao pripadnik nebeskog naroda ima pravo vrijeđati Hrvate. Baš kao Rudanica i kompanija. Njih ne treba privoditi u policiju.

Screenshot_20190914-202715_Chrome

Zato je sasvim normalno da Pupi u svojoj stranci baštini politiku četništva preko prekaljenih boraca Krajine , Jovičića,  Rkmana,  Ćelapa, Stanimirovića …a to našu vlast ne brine.

stanimir

Ne brine naše sudstvo niti policiju što srpski pop  Porfirije Perić nekadašnji vojni ordinarij pjeva četničke pjesme, to naravno nije širenje mržnje već pozivanje na četništvo.

cetnici

A još ih manje brine što je desna ruka tog bradonje Nikola Malobabić, sada pop nekada desna ruka zločinca Jovice Stanišića.

malobabić

Samo zato jer frend S. Burduša D. Pilsel, samozvani ustaša nekada i napadač na sinagoge srčano brani ovog bradatog Porfirija.

pilsel-mesić-400x260

FB_IMG_1568286846444

Screenshot_20190911-232741_Facebook

Pupi poziva na borbu protiv ustaša u stranci prepunoj četnika, koji nimalo ne smetaju hrabrom briselskom dragovoljcu Plenkoviću. Porfirije, Pupi i Plenkonja zapravo su vladari Hrvatske.

Oni progone ustaše i nemaju ništa protiv četnika. To je novi HDZ, samo sa sloganom ” četnik vaskrsne”.

HOP