Stoji li Bujanec iza angažmana Ave Karabatić za predsjednicu da bi se narugao Kolindi?

0
4512

Najava Ave Karabatić za predsjedničku karikaturu sve nas je oduševila. Ava je poznata po provalama boljim nego u Alan Fordu.

Narod je zaključio da se radi o cirkusu, ali se nije znao inicijator cirkusa. Osoba koja je inicirala kandidaturu očito zna da je Karabatićki najvažnije biti na televiziji. Za koga,  uopće joj nije bitno, što se vidi iz priloženog.

FB_IMG_1569974502847FB_IMG_1569974507673

Provale su joj legendarne;

FB_IMG_1569758895463FB_IMG_1570289640844FB_IMG_1569992536484

Nju nitko ne shvaća ozbiljno, ali kako se našla vojska pernarovih pristaša, na slične provale, Karabatićki su širom otvorena vrata.

FB_IMG_1569783294676pernar maškara

Zaglupljivanje je jedina nit vodilja Karabatićke.

Nama se čini da je zapravo Karabatićka iskorištena za izrugivanje Kolindi i njenim užasnim gafovima.  Da narod pomisli kako Kolinda nije puno bolja od Ave, jer svako malo je ili nepripremljena ili baca gafove kojima sramoti samu sebe. Ava je idealna za izrugivanje iz Kolinde.

Brzo nakon najave kandidature Ave, koja se drži teorije, “ako može Kolinda, zašto ne bih i ja”,  njen lik i djelo pojavilo se kao usporedba sa Kolindom u Bujici.

Jasno je da Karabatićka svojom pojavom ne može ugroziti Škoru, ali aludiranjem na Kolindu može Kolindi napraviti ogromnu štetu…Potpise ionako neće prikupiti.

AVA KARABATIĆ: “Kolinda i ja nismo baš neki vokali, ali smo zato dobre zabavljačice! I o Plenkiju imam visoko mišljenje!“

 

Znači li to da Bujanec stoji oko angažmana Ave? Baš Bujica je dobro izrugala predsjednicu preko Ave Karabatić. Bujanec je bio inventivan u petak i preko vikenda dao zabavu svojim  gledateljima. Ideja za pohvaliti u već dosadnim kampanjama o ustašama i partizanima.

No odmah se javila dežurna psihijatrica i kolumnistica markićkinog portala i oplela po Bujancu da  se on  ruga sa institucijom predsjednice…a suverenisti su to brže bolje djelili po Facebooku.

Po nama predsjednica se sama narugala sa institucijom predsjednice, ma što to značilo, kad ju je isprdio Aco Vučić usred Zagreba, što je odlično obradila šabačka televizija i do sitnih detalja, kada već to nisu znale naše televizije.

Ovo svakako treba pogledati da se vidi koja je jadnica Kolinda ispala.

kolinda 33

Tzv. desnica sa jezivim kampanjama do sada preko Bujanca donosi malo humora.

Škoro lukavo pokušava preko Pervana desnicu prikazati manje omraženom nakon silnih tekstova Indexa protiv nje, a Ava Karabatić služi da bi se očito Kolinda prikazala kao plavuša iz viceva.

U Bujici od petka Bujanec dovodi glumicu i imitatoricu M. Perinić da još malo načme Kolindu i napravi ju dvorskom ludom.

Tvrdim desničarima nije promaklo kada imitatorica ironijom naziva Srbe Hrvatima, po Kolindinom navodnom stavu, što je ovu imitatoricu promoviralo u zaštiti prava tzv. ugroženih Srba, pa je sve to ispalo poprilično nespretno, jer tko ako ne Srbi imaju veća prava u Hrvatskoj i od Vatikana…

Uglavnom imitatorica i Ava poslužile su u poprilično uvjerljivoj diskreditaciji predsjednice i njenih tragikomičnih savjetnika.

Od kada je Hrga na čelu savjetničkom tima mogu se dogoditi i takve diverzije da netko od novinara dobiva govor predsjednice sa uputama kada se ona mora smijati, kada lupati šakom o stol i kada dizati ruku. Gluplje upute nitko nije mogao očekivati u javnosti.

FB_IMG_1570025811857FB_IMG_1570080401464

PR tim koji misli da će lažni osmjeh spasiti Kolindu ne vrijedi pišljiva boba…a ona ako to ne vidi još je tragičnije.

Očito je puštanje teksta govora predsjednice sa didaskalijama u javnost  usklađeno sa angažiranjem Ave Karabatić za diskreditiranje Kolinde. Niti lažne ankete joj ne mogu pomoći jer čini se da su Škoro i Milanović u drugom krugu po ovom ponašanju predsjednice i očajnih savjetnika.

HOP