Ministar pravosuđa u društvu čovjeka koji je prijetio silovanjem djevojčice!

0
12313

Uz nazočnost brojnih uzvanika, povodom obilježavanja Dana općine Gvozd, 4. listopada je održana svečana sjednica Općinskog vijeća.

“U toku je izgradnje prometne mreže na 12 dionica u vrijednosti 2,5 milijuna kuna te  tri dionice koje sufinanciramo sa Sisačko-moslavačkom županijom vrijednih 750 tisuća kuna. Izgradnja prometne infrastrukture predstavlja nam prioritet jer donosi bolji životni standard za naše građane. Važan uvjet za bolju kvalitetu života je i  izgradnja kanalizacijske mreže u mjestu Vrginmostu vrijednosti sedam milijuna kuna.  “- govorio je srpski ekstremist M. Vrga pred kradezeovim uzvanicima, ministrom Bošnjakovićem i županom Žinićem poznatom “spasiocem” rafinerije Sisak.

žinić

Obećanje ludom radovanje…

Evo kako izgledaju glavne prometnice u Vrginmostu kraj “vrlo uspešnog Srbina ” Vrge kojem se dolaze pokloniti za izuzetan uspjeh Bošnjaković i Žinić…

zvonimir 6zvonimirova 7zvonimorova 4zvonimorova 2zvonimorova 3

Hvala načelniku Vrgi na ovim prometnicama usred  Vrginmosta, bez njega ove prometnice nikada ne bi bile tako dobro uređene.

Hvala načelniku Vrgi što do sada se nije izborio za autobusnu liniju za Sisak, ipak je važnije da pravoslavci mogu do Beograda. Žinić mu svim srcem pomaže ispred kradezea da općina Gvozd nema vezu sa Siskom! Nema što napredak o kojem treba govoriti i na svečanim sjednicama, ali nažalost na ovoj je ta tema zaboravljena.

Srpsko stanovništvo kao i hrvatsko na terenu ima fantastičku zdrastvenu zaštitu pa je čudo da se nije pojavio i ministar Kujundžić na svečanoj sjednici.

-Načelnik  općine Gvozd M. Vrga radi feštu za dan općine, troši novac, a narod umire po selima bez doktora,  jad i bijeda od općine .

Ma srami  se župane Žiniću , da li imate srama doći u Gvozd i žderati i piti , a narodu nije plaćeno liječenje , iako je potpiso načelnik  Vrga sa načelnicima Topuskog i Gline ugovor sa dom zdravlja  i za  zajedničku zdravstvenu  skrb.

Načelnik Vrginmosta se obavezao sunificirati dio  troškova liječenja svojih sugrađana u okolnim općinama, odnosno preglede koji se obavljaju u susjednim općinama.

Tako da  se  u Topuskom odrađuje rengen kako narod  općine Gvozda ne bi morao ići na pregledei u Sisak.

Gvozd je mjesto straha i užasa , od migranata narod  se skriva,  po  kućama i garažama ih pronalaze kraj tolike policije u Gvozdu .

Zdrastveno, zubar mjesecima ne radi, doktor povremeno  dolazi, narod zbog toga prelazi u karlovačku županiju na liječenje,  jer ovdje je medicina rada  užas.

Nemamo doktora, a linija autobusa  za Sisak ne postoji!

Načelnik Vrga ima novaca za  asfaltiranje,   neke selende u kojima su njegovi sdssovci i  rodbina,  da bi mogli lakše drva švercati .

Za plaćanje zdravstvenih obaveza općina nema  novaca.-potužio nam se jedan stanovnik općine Gvozd , prije par dana.

To su idelani uvjeti koje treba proslaviti. To bi mogao staviti Pupovac u svoj bilten kao nešto jako progresivno dok  je on jadan  ugrožen u svojoj vili ispod Sljemena “okružen ustašama”…”čovek” se bori da preživi” i u tome mu pomažu kradezeovci, nekadašnji sudruzi iz KPH-e.

Još jedna divna stvar se dogodila na svečanoj sjednici, za glavnim stolom do govornice  bio  je predsjedavajući svečane sjednice, jedan divan čovjek,  Mile Malobabić Beci. SDSS-ov vijećnik.

Tko je drug Mile?

Screenshot_20191006-094143_Chrome

Sjedi tako Mile i presijeda sijednicom Malobabić potpresjednik vijeća općine SDSS-a sileđija koji malodobnom dijetetu i majci prijeti silovanjem. Da li je sada jasno zašto policija i pravosuđe u tome slučaju ništa ne poduzimaju?

Pa sam ministar Bošnjaković je bio na ovoj svečanoj sjednici pročetničkog SDSS-a i kradezea, samo je još falio i Đakić ispred HVIDRA-e, da posebno pohvali Malobabića.

Inače on je rođak zločinca Đure  Škaljca kojeg je prvo ovo trulo pravosuđe osudilo na 20 godina robije, a poslije ga je retardirana država pomilovala. Škaljac je poznat po otimanju muslimanki koje su služile za grupna silovanja od strane lokalnih četnika (djevojčica od 15 godina je silovana , a silovatelj je najbolji prijatelj od Malobabića)…bravo Bošnjakoviću, ljudino, odlično radiš posao…

I pop Nikola  Malobabić, srpski vojni šifrant, blizak zlotvoru Frenkiju Simatoviću  rođak je ovog divnog Srbina i SDSS-ovca.

malobabić

Taj pop četnik vodit će srpsku četničku crkvu u Vrginmostu.

Kradezeovac Žinić hvali suživot u općini Gvozd, ma genijalan je, samo još fali Šešelj i Vulin.

Kraj Bošnjakovića  bila je i učiteljica srpskog Senka Crevar  koja se kune  mještanima da nije  u SDSS-u, a vodi sjednicu…ona je pak poznata po činjenici da ne čuje kada maloljetno dijete Dragičevih (mješani brak) se tuži da ju djeca Srba zovu ustaškinjom…

Suživot po mjeri kradezea i pročetničkog SDSS-a.

HOP