Hrvati su među posljednjima primili kršćanstvo, njihov grb je namjerno iskrivljen, izvorno je sačuvan na zvoniku crkve u Jurandvoru na Krku

0
4818

U Večernjem Listu od 1. listopada, 2019. godine komentator Zvonimir Despot pokušava ukloniti ljagu sa hrvatskog grba koju mu nameću komunisti iliti Titovi pioniri zbog upotrebe bijele kockice kao početne kockice na hrvatskom državnom grbu.

Ne mislim da će u tomu uspjeti jer riječ je o hrvatskim komunističkim dogmatičarima i orjunašima, te hrvatskim i srbijanskim četnicima koji vjeruju da je taj grb nastao u NDH.
Međutim, hrvatski grb je star koliko šahovska igra i šahovska ploča, a možda i stariji od njih. Jedina je razlika što šahovska ploča koristi crnu boju umjesto crvene. Zašto? Samo zato jer su Perzijom zavladali Semiti koji nisu imali slovo za glas V, pa se riječ ”cervena” suglasnički pisala ”crna”, dakle, sa sanskritskom gramatikom.

grb kontegrb 3

Hrvatski grb u Udinama, 5 stoljeće

Zar Cervena Hrvatska nije postala Crna Gora ili Gorica? U ideji tog grba se skriva neotkrivena paradigma buduće znanosti koju mi još nismo razumjeli.
Najbliža toj znanosti je kvantna fizika.

Zbog toga tvrdim da u genetici postoji 64 umjesto 46 kromosoma jer svaki kvadrant nosi ih 16. Na kromosomima se nalaze geni koji se mijenjaju okretanjem zemlje oko njezine osi. Pokreti šahovskih figura nam otkrivaju što se događa u nevidljivom svijetu, a to isto otkriva hrvatski pleter.

Riječ je o dvojnosti. U davnoj prošlosti dvojna znanost je postala religija. Ta znanost je bila utemeljena na polarnosti koju je definiralo muško i žensko ili plus i minus. Bez polarnosti nema nikakvog stvaranja niti bi bilo života na našem planetu. Dvojna religija je bila raširena diljem Europe, a to nam pokazuju grbovi sa 64 polja urezani u kamene ploče u kršćanskim crkvama gdje je dvojnost prikazana kockastim istakama i udubinama.

 

Kako su današnji Hrvati među posljednjima primili kršćanstvo njihov grb je namjerno iskrivljen mada je izvorno sačuvan na zvoniku crkve u Jurandvoru na Krku.

Zar i kršćanstvo nije dvojno, a to je ono što smeta masonima: Bog i Sotona, Krist i Isus, ljubav i mržnja.

Bijela boja je simbol Sunca, a crvena je simbol planeta Zemlje. Bijela boja je simbol duha, a crvena je simbol materije. Na temelju toga je bila podijeljena i ljudska zajednica. Dakle, postojale su dvije kaste i na tom učenju je bio utemeljen feudalizam.

Dakle, u takvoj zajednici je postojala aristokracija koje nema ni u kapitalizmu niti u komunističkom socijalizmu. U kapitalizmu i socijalizmu postoje lopovi i radnici koji samo gledaju kako bi preko politike postali lopovi.

received_2939598679389784

Hrvatski grb u Austriji počinje bijelim poljem. Znatno prije NDH-a.

Učena kasta je vodila narod i branila ga od neprijatelja. Sjetimo se Zrinskih i Frankopana. Njima su odsječene glave samo zato što su branili interese svog hrvatskog naroda. Imamo li takvih aristokrata u današnjem hrvatskom Saboru? Koliko hrvatskih sabornika danas radi protiv interesa svog naroda?

Srećko Radović-pismo čitatelja

HOP