Po anketama ‘raste’ popularnost Milanovića kao i nekada Josipovića iako je u vrijeme Milanovića umrla herojka rata pred vratima ministarstva!

0
10258

“Ovdje sam zbog toga, jer me ubija ova nepravda. Ostat ću ovdje dan i noć… Dok god ne umrem tu ću biti! A u rat sam otišla da bi bilo bolje mojoj djeci, no niti je bolje mojoj djeci niti je meni“
Nevenka Topalušić, 100-postotni ratni vojni invalid, prve skupine, majka je bila četvero djece.

FB_IMG_1571719661557 FB_IMG_1571684909383

Umrla je pred vratima ministarstva branitelja za vrijeme prosvjeda branitelja.

Zagreb, 301014. Jedanaestog dana prosvjeda, nekoliko stotina hrvatskih ratnih vojnih invalida i branitelja, koji vec danima prosvjeduju pred Ministarstvom branitelja na Savskoj cesti, krenulo je put Hrvatskog sabora. Nakon sto su u Saboru odbili sudjelovanje na Okruglom stolu, vratili su se pred Ministarstvo u Savskoj. Na fotografiji: branitelji pri povratku u Ilici. Foto: Bruno Konjevic / CROPIX
Zagreb, 301014.

U mandatu milanovićeve vlade umrale su  braniteljske legende, za smrt Nevenke i Darko Pajčića u mnogome su krivi njegovi ministri. Nakon takvih tragedija i dalje je Milanović gadio hrvatski politički prostor zajedno sa F. Matićem. Bezdušno i pokvareno su nastavili dalje. Baš kao i Ranko Ostojić. Kao da se nije ništa dogodilo.

Milanović nakon tragedije u svojoj obitelji, smrti oca i brata nastavlja kampanju za predsjednika i u Samoboru samoživo nam tumači kakva je trnjanska kotlovina?!

 

IMG-20190723-WA0004

Radi se o ljudima koji “ratuju protiv branitelja” i sustava vrijednosti.

Prema anketama uvijek vladine političke ideje i uhljebi pobjeđuju? Ispada da je narod malouman po tim anketama i zaboravlja ovakvu blasfemiju? Ili je sve namješteno?

Da li je baš tako?  Prema anketama navodno raste popularnost štetočini Milanoviću, koji je upropastio ekonomiju još više, zadužio se još više, njegova policija je mlatila branitelje, njegovo ministarstvo branitelja pretvorilo se u ministarstvo progona  branitelja, a sad mu nakon svih gluposti navodno raste popularnost?!

Za razliku od Škore kojega su zabetonirale te ankete na 19 posto i ne miče se s toga postotka mjesecima, Milanoviću popularnost raste?

Screenshot_20191022-072449_Chrome

Jutarnji list smatra ljevica ozbiljnim novinama, oni su isto vrlo ozbiljno najavili pobjedu Josipovića. Ovakve tragikomične ankete imaju smisla do uvođenja elektronskog glasanja, jer  mogu biti dobra podloga u namještanju izbora.

Teško ih je namjestiti ako izađe veliki broj birača.

Zato su iseljavanja ljudi za takvu politiku odlična, a jedino branitelji smetaju..

Milanović je najavio daljnju borbu za ćirilične ploče u Vukovaru, te nahvalio pročetničku politiku M. Pupovca. I takvoj osobi raste popularnost, a Škori stagnira? Da li je ovo novi medijsko-politički igrokaz?

HOP