HDZ bi mogao dati ‘hadezeovskog porina’ ovom četniku jer često pjeva u njihovom prisustvu

0
3004

Na slici je popularni band ostarijelih četnika koji po Banovini uveseljavaju Srbe i njihove goste kradezeovce.

Na nekakvoj proslavi zaoseka Maličke radio Banovina i lokalni stanovnici su proglasili preko 300 godina života Srba u tome zaseoku kraj Perne. Tvrdi tako radio Banovina;

“Poštujući svoje običaje, ali poštujući i svoju državu, pod kojim god imenom ona bila kroz vrijeme i povijest. Preci su došli za vrijeme austrijske carevine, a njihovi potomci danas žive poštujući zakone i poredak Republike Hrvatske.

U vrijeme prije poslednjeg rata, Maličani, iako iz malenog sela brojem stanovnika, imali su velike ljude. Od već spomenutih revolucionara partizana, selo je iznjedrilo više visokih oficira bivše JNA, a pokojni Ljuban Janjanin bio je u više mandata predsjednik Općine Vrginmost. Njegov sin Ilija Janjanin, danas uspješan gospodarstvenik u Srbiji, bio je dugogodišnji predratni direktor PIM-a Topusko, koji je proizvode metalske struke plasirao na talijansko i francusko tržište. U plejadi poznatih Maličana valja spomenuti i svećenike koji su rođeni u tom selu: Dragana Lončara i Dušana Puškara. Maličani i danas imaju uspješne poslovne ljude, no nažalost ne u selu već u okolici Beograda”.-piše radio Banovina.

Poštuju svoju zemlju a svi zbrisali u Beograd.

Iz Perne i Maličke su ratni huškač i novinar , Boro Rkman, bezbednjak Mile Šapić, bezbednjak vojske krajine Stanko Čića, a na fotografiji naslovnice nalaze se četnički pjevači Nikola Milić ( zet zlotvora Đure Škaljca koji je sve pokrao i zbrisao u Beograd) i  Jovo Đaković, do raspada Juge milicajci, a osnivanjem četničke prčije Sao Krajine postaju milicajci Krajine.

20191021_095003

Stanka Čiću smo pocrtali, jer taj ex bezbednjak i terorist se nalazi i na snimkama ojkača u Petrinji, a ovdje je pjevao u prisustvu načelnika općine Topusko. Znači kradezeovska vlast voli slušati ojkanje i deranje ovog čede, pa bi mogla dati Porina za četničke doprinose , a kojeg bi mu uručio voditelj Zoran Jovanović zvani Šprajc, koji zdušno brani “srpsko ojkanje u Petrinji” od “opskurnih branitelja”. Branitelji su mrak, a Čića je svjetlo u našoj zemlji.

 

 

HOP