Svirepa ubojstva Hrvata oca i sina u Banja Luci

0
12331
Banja luka, u ulici Vase Glušca, u kući, pronađeno tijelo zapaljenog muškarca.  Radi se o Hrvatu .

Bruno Rold je taj nesretnik.

Prije četiri godine ubijen  je njegov sin , mladić od 19 godina i to u dvorištu škole “Jovan Cvijić”, samo nekoliko stotina metara od  policije u Banja Luci. Ubojica je  Anđelo Marković. Rold, učenik Srednje ugostiteljske škole, preminuo je na mjestu zločina usljed iskrvarenja zbog višestrukih uboda u grudi i trbuh.

Ubojstvo se dogodilo nakon što su se ubojica  i žrtva dogovorili da neraščišćene razmirice riješe tučom na školskom igralištu. U tuči je deblji kraj izvukao Marković, a zatim je prišao Roldu i pružio mu ruku kako bi priznao poraz i onda ga nožem ubio.

Rekao je Aleksandru: “Čestitam, ti si jači”. Kada mu je Aleksandar, ne sluteći šta mu se sprema, ispružio ruku, Anđelo  Marković je drugom rukom u kojoj je držao nož zamahnuo i izbo ga najmanje deset puta. I usmrtio ga.

Sada je ubijen i otac  Bruno Rold, za njegovo ubojstvo je osumnjičen Petar Drljača, a navodno su još dvojica sudjelovali u ubojstvu.

Ono što mediji skrivaju je činjenica da se radi o ubojstvima Hrvata od strane Srba.

Kada to čine Srbi onda nema sumnje u nacionalnu netrpeljivost. Pogotovo jer se radi o posebno svirepom načinu ubojstva?!

 

HOP