Danas slave svoj dan hrvatski komunisti, dan zločinačke Jugoslavije

0
4864

Antun Babić
TITOVI HRVATI  ĆE SLAVITI DAN REPUBLIKE, DAN STVARANJA TITOVE ZLOČINAČKE I KOMUNISTIČKE JUGOSLAVIJE

 

 

Sada kad je i najvećem političkom slijepcu jasno kako nema nikakve razlike između današnje Titove, Plenkovićeve i Kolindine Republike Hrvatske i Titove komunističke Jugoslavije, uvjeren sam da će brojni Titovi Hrvati sutra u svojim domovima, a neki možda i u Hrvatskom saboru, slaviti “29, Novembar”, dan kada su šumski banditi u Jajcu 1943. godine na zasjedanju tzv. AVNOJ-a proglasili uspostavu Federativne Narodne Republike Jugoslavije. Sve što se potom događalo svima je poznata činjenica.
Najstrašnija posljedica tog datuma gubitak je državne suverenosti hrvatskog naroda 1945. godine i poratni pokolj, tj. gencid nad hrvatskim narodom, u kojem je ubijeno najmanje pola milijuna hrvatske djece, žena, staraca i vojnika. Naravno, osobno smatram da je za taj zločin također odgovoran i poglavnik NDH dr. Ante Pavelić, koji je kukavički pobjegao iz Zagreba prije svoje vojske, kao što je kukavički ušao u Zagreb po noći 15. travnja 1941., pet dana nakon 10, travnja kad je NDH proglašena.

jj1
Kao sljedbenik hrvatskog političkog i socijalnog programa Stjepana Radića, tešku borbu oko te činjenice vodio sam skoro dva desetljeća s mnogim hrvatskim političkim emigrantima u Australiji, koji su mi u više navrata prijetili da će me ubiti, pa čak i onda kada sam obavljao dužnost generalnog konzula RH u Melbourneu. Ipak, ja im želim ovim putem priznati da su od 1945. do 1990. ti ljudi, makar i s pogrješnom javnom retorikom, bili najveći nositelji ideje hrvatske državnosti u iseljeništvu.
Večeras kad ulazim u fazu zadnjih nekoliko dana prikupljanja potpisa za službenog predsjedničkog kandidata, dužan sam obavijestiti hrvatske domoljube da su moje šanse za prikupljanje potrebnih deset tisuća potpisa do kraja zadanog roka vrlo slabe.

y256012583137862 6ed6460b274cbf771a40
Za neke će to što ću sada napisati zvučati kao pokušaj opravdanja. Ne, daleko od toga. Prije godinu i pol dana (travanj, 2018.) prvi sam javno najavio moju kandidaturu za potencijalnog kandidata na predsjedničkim izborima. Već tada mi je bilo više nego jasno da će duboka država i i još uvijek djelatna Udba, uz svestranu pomoć Plenkovića i mainstream medija, poduzeti sve moguće korake da se moje ime ne spominje u medijima i da se moje snažne domoljubne i državotvorne poruke ne probiju u široku hrvatsku javnost putem televizije. Jugoslavenski mediji u Hrvatskoj nisu blokirali samo mene, nego i druge neupitno domoljubne kandidate za predsjednika države. Sramotnu ulogu u tom poslu odigrali su I neki tzv. Hrvatski domoljubni portali. No mali broj domoljubnih portala objavljivao je moje poruke, i ja im se ovim putem iskreno zahvaljujem.
Detaljnu kronologiju aktivnog djelovanja duboke države i udbaša, tj. njihove djece na vlasti, u zaustavljanju moje predsjedničke kampanje, objavit ću kad dođe vrijeme za to.

20101128180218tito_s_vijeccnicima_na_drugom_zasjednaju
Unatoč tim svjevernokorejskim metodama censure, odaziv hrvatskih domoljuba u domovini i u iseljeništvu na moju kandidaturu bio je solidan u prvih dvanaest mjeseci. Međutim, kad je u zadnjih nekoliko mjeseci svoju je kandidaturu najavio i Miroslav Škoro, gotovo osamdeset posto onih koji su do tada podupirali mene prešli su na Škorinu stranu. Neka je sretno i njima i Škori, iako sam osobno duboko uvjeren da Škoro nema dovoljno izgrađeno državotvorno i domoljubno političko iskustvo, koje je u ovim trenutcima potrebno za spas Hrvatske i hrvatskog naroda.

FB_IMG_1575018555521
U svakom slučaju, snažno sam protiv izbora Milanovića i KGK za predsjednicu ili predsjednika hrvatske države. Bio bi to još veći iskorak u jačanju Titove Hrvatske. Vi koji navijate za KGK, zaboravljate na notornu činjenicu da iza KGK stoje HDZ i najveći mladi titovac u Hrvatskoj, Andrej Plenković.

Screenshot_20191101-082130_Facebook
Uz sve sumnje, treba biti pošten i reći da je Škoro velika politička nepoznanica, pa neka vrijeme, kao i u slučaju Mesića, Josipovića i Kolinde Grabar – Kitarović, pokaže je li se hrvatski narod opametio, ili je u svojem političkom neznanju potonuo još dublje.
Ovaj komentar želim završiti za mene najvažnijom porukom u ovim trenutcima života hrvatskog naroda.
Iako sam imao snažne dvojbe već nakon prve dvije godine povratka u Hrvatsku 1990. godine, tek nakon iskustva u svojoj predsjedničkoj kampanji u cijelosti sam shvatio strahote zabluda i prijevare koja je perfidno podmetnuta hrvatskom narodu u vrijeme stvaranja hrvatske države od 1990. do 1995. O toj tragičnoj zabludi napisat ću poseban esej.

I dr. Franjo Tuđman je odgovoran za današnji proces nestajanja države hrvatskog naroda.
O čemu je riječ? Ma koliko bio zaslužan za stvaranje samostalne hrvatske države, iako nije najzaslužniji (hrvatski branitelji, hrvatski narod i hrvatsko iseljeništvo bili su glavni čimbenik u obrani i međunarodnom priznanju Republike Hrvatske), dr. Franjo Tuđman je, zbog osobnog obožavanja komunističkog zločinca Tita, izborom Jugoslavena, komunista i Udbaša za suradnike, neprovođenjem oštre lustracije, dozvoljavanjem da hrvatske tajne službe prate i progone hrvatske emigrante koji su se vratili u Hrvatsku i stavili na raspolaganje u obrani Domovine (RH i Hrvata u BiH) te iskazivanjem velikog povjerenja predsjednicima Vlade kao što su Mesić, Manolić, Šarinić, Valentić i Mateša, i udbašima kao što su Sova, Perković i Mustač itd. (koji su spriječili povratak hrvatskih iseljenika u Hrvatsku nakon Oluje), u provedbi privatizacije kao i u upravljanju s hrvatskim gospodarstvom, u velikoj mjeri anulirao sve pozitivne strane svojeg doprinosa u povijesnom postignuću stvaranja druge samostalne hrvatske države u zadnjih sto godina.
Ustav Republike Hrvatske mora biti promijenjen.

Sve je krenulo u krivom smjeru kad je 22. prosinca 1990. godine stupio na snagu Ustav Republike Hrvatske, u kojem se u Izvorišnim osnovama veličaju partizanski ZAVNOH te Ustavi Narodne Republike Hrvatske (1947.) i ustavi Socijalističke Republike Hrvatske od 1963. do 1990. godine.
Hrvatska je danas ponovno totalitarna i komunistička država, koju vodi Andrej Plenković, sin jugoslavenskog i hrvatskog komuniste Maria Plenkovića. Plenković je u cijelosti proveo svoje obećanje prije preuzimanja vlasti u Hrvatskoj da će srediti hrvatske ekstremiste, tj. hrvatske domoljube. Hrvatskom danas vladaju djeca i unuci orjunaša, jugoslavenskih nacionalista, udbaša, komunista, udbaša, kosovaca, a oni se nalaze u svim strankama u Hrvatskoj. Najviše ih ima najvećem u HDZ-u i SDP-u, koji će biti u koaliciji nakon sljedećih parlamentarnih izbora u Hrvatskoj, i na taj način zabiti zadnji čavao u lijes samostalne i demokratske države hrvatskog naroda.

Antun Babić