MVP dopušta postojanje Biroa Krajine, huškanja četničkog fašiste Linte po Hrvatskoj

0
15822

Da MVP nije promijenio svoje stavove prema vodećim srpskim psima rata i terorizma u Hrvatskoj govori činjenica da oni neometano posjećuju Zagreb i usred Zagreba ti srpski jadnici prozivaju nas za fašizam, a radi se o najvećoj četničko fašističkoj organizaciji u Europi. Glavni pas je Linta.

linta

Iza tzv. kluba Banijaca skriva se cijela četnička organizacija u Beogradu i Zemunu.

“Predsjednik Zavičajnog kluba Kordunašu u svom prethodnom mandatu Petar Šaula ( četnički terorist)  pozdravio je goste predsjednika Odbora za dijasporu i Srbe u regiji Skupštine Srbije Miodraga Lintu (predvodnik ovih srpskih bandita i fašista), pokrajinskog zastupnika i predsjednika Novosadskog pokreta Otadžbine Dragomira Lalića, gradonačelnika Gvozda Milana Vrgu ( među njima sjedi sadašnji načelnik općine),

Većinom glasova izabrano je radno predsjedništvo: Tošo Pajić ( jedan od glavnih četnika sa Banovine), Slobodan Blagojević i Darko Perić.

Dok je novoizabrani tajnik Mile Novaković, poznat kao osoba koja je snimala lažnu ugroženost Srba, huškao televizijskim emisijama protiv Hrvata.

Među članovima odbora je sin ratnog zločinca Đure Škaljca, osnivača logora Vojnić, ovaj klub fašista i četnika otvoreno je pozdravio  zločinca Škaljca.

Najkomičnije je pratiti kako ta četnička bratija komentira naše izbore i vrijeđa naš narod. Inače svi ti tzv veliki Srbi uopće nemaju srpsko porijeklo: Linta, Štrbac, Vrga, Škaljac, Šaula imaju crnovlaško porijeklo.

Ova skupina ratnih bandita stvorila je i Biro Krajine koji naravno nikome u Hrvatskoj ne smeta i to je vlada Krajine u egzilu…tako oni kažu. Drugim riječima naša vlast je krivac njihovog djelovanja, MVP sve manje ima veze sa Hrvatskom.