Crnac prebio vozača jer je autobus čekao jednog putnika!

0
7829

Objava iz jedne grupe. Autor poznat adminima.
Zanimljivo je da se ovakve objave svako malo pojavljuju po “našim” grupama, ali nikada ne dođu do vijesti, čak ni u privatnim medijima na koje navodno djeluju tržišne sile pa zbog gledanosti objavljuju ono što ljude zanima. Ovakva vijest bi bez sumnje podigla gledanost.
Ako je ovako sada, dok ima nešto sitno “multikulturalizma” razbacanog okolo, što nas tek čeka kada se onih 400.000 migranata koje je Milanović kao premijer dao registrirati i prosljedio dalje vrate, (jer smo registriranjem postali prva zemlja ulaska u EU) ili kada počnu naveliko legalno uvoziti migrante direkt iz Turske?

Objavu prenosimo u cijelosti:

“Ne želim nikome kvariti ovaj prebožićni štimung, ali mi se čini relevantno ispričati kaj se desilo jučer na busu iz Beča. Svi bi rado bili doma za blagdane. I je, bila je gužva na busu, ali šofer nije nikoga htio ostaviti, kaj je bilo lijepo od njega, jer svatko hoće za Božić biti sa svojima. Čekali smo dugo i u Grazu i na granici, ali to nije nikaj neobično za blagdane. Nakon naplatnih, kad je bus stal da pričeka jednog gospona, crnac koji je sjedio otraga u busu je počeo psovati takve stvari na hrvatskom, da bi se i najdrskiji među nama zacrvenili. Doletil je do šofera i deral se da mu je dojadilo čekati dok je par puta šakom u glavu udario prvo jednog šofera, koji je uslijed toga ispal iz busa, a nakon toga i onog za volanom. Onda je prvog šofera, koji je odteturao nekud, dovukel svog krvavog natrag na bus, deral se na sve nas da se nismo usudili zvati policiju i nek bus sad odma krene. Još se deral da je kanil pričekati do kolodvora da ih prebije, al da mu je prekipilo i da nismo još nikaj ni vidli. Drugi šofer je samo ponavljal nek ga više ne tuče. Srećom je u busu bil policajac u civilu koji je dotičnog nasilnika, koji je htel pobeći, zadržal dok nije došla policija i hitna. Ponavljam, sve ovo zato jer se njemu više nije dalo čekati.”

izvor Defend Croatia

 

HOP