Ekskluzivno: Beljak napao u Saboru Grmoju jer je jedan ‘Mostovac’ napisao opasku na Beljakovu podršku ‘udbinim’ ubojstvima

0
18672

Krešo Beljak opravda egzekucije UDBA-e nad HRVATSKOM emigracijom i žali što tih egzekucija nije bilo više. Kaže da su za ratove 90-ih i agresiju na Hrvatsku krivi fašisti s obje strane koji su po Beljaku nažalost izbjegli krvavu ruku egzekutora. U normalnoj zemlji njegova politička karijera bi bila gotova! Njegova izjava je u suprotnosti s europskim rezolucijama koje osuđuju totalitarne i autoritarne režimima, ali i s Deklaracijom o Domovinskom ratu koja uzrok rata s pravom prepoznaje u velikosrpskoj agresiji a ne fašistima u svim državama bivše Jugoslavije koje UDBA nije dohvatila. Ono što je žalosno je činjenica da je on predsjednik stranke koja je u komunističkom režimu bila progonjenja od takozvanih antifašista. HSS je bila stranka koja je bila protiv svih oblika totalitarizma i zato je nastradala i od komunizma i fašizma. Tvrditi da 100 ubijenih ljudi od strane UDBA-e nije dovoljno znači pozivati na egzekuciju svih onih koji ne misle kao ti. Krešo Beljak nakon ovog mora dati ostavku ili se ispričati svim žrtvama totalitarnih režima. Druge opcije nema.-napisao je tvit zastupnik MOST-a  Sladoljev.

FB_IMG_1579081696005

I čini se da je pogodio u sridu.

Dok je Plenković odgovarao na pitanje šef Sabora Gordan Jandroković opomenuo je zastupnike Nikolu Grmoju i Krešimira Beljaka.

– Kolega Grmoja, Beljak, što je ovo, nemojte smetati Grmoji, ne možete dobiti riječ jer ste se nepristojno ponašali. Vratite se na svoje mjesto, upozorio je Jandroković šefa HSS-a koji se odšetao do zastupnika Mosta Grmoje pa se vratio na svoje mjesto, ali zasad je nejasno što se događalo u sabornici.-piše Jutarnji list.

Beljak  je danas u Saboru napravio  incident u kojem je napao Grmoju zbog ovoga teksta.  I pokazao svoj pokvareni karakter, jer se očito ispričao bez kajanja.

I pokazao je  naravno da je nasilan za vrijeme sjednice Sabora. Zamislite da dođe na vlast , imali bi zanimljivu situaciju.

HOP

😁Slika naslovnice je satira na ovu situaciju