Ekskluzivno: Srpski fašist koji slavi Kapetana Dragana kao borca protiv ustaša u Lisinskom!

0
12706

Ratni huškač Milokrad Linta opet večeras “nastupa” u Zagrebu. To je prijavljeno policiji, koja naravno nije poduzela ništa. Mail policiji vidi se na naslovnici.

Znači hrvatska policija i pravosuđe proganjaju novinara Marka Juriča, Dražena Keleminca za širenje mržnje po Hrvatskoj, a ovaj ekstremist koji nas je nakon 17000 zaklanih od srpske ruke nazvao fašistima dolazi u Lisinski slaviti svetosavlje, koje su četnici iskoristili za svoje pohode.

received_188621845713563

Poglavar crnogorske crkve tvrdi da je čelnicima SPC-a   mjesto u Haagu, da je SPC temelj velikosrpstva u svakoj zemlji.

Naše vlasti sude one koji na to ukazuju.

Ovako to tumači glavni urednik Hrvatskog tjednika;

“Čija je ovo država i na što sliči Hrvatska televizija?

Jeste li vidjeli danas emisiju Nedjeljom u 2. Voditelj Aleksandar Stanković napravio je rekapitulaciju 20 godina vođenje ta emisije. U obljetničarskoj emisiji dao je isječke iz gostovanja Čede Jovanovića, Milorada Dodika, Emira Kusturice, Vedrane Rudan, onoga Prodanovića iz Leta 3, Igora Mandića…

Je li ovo Hrvatska ili Srbija?

Četnik do četnika, mrzitelj do mrzitelja Hrvatske.

Voditelj je, dakako, birao one dijelove i one goste koji reflektiraju njegova politička stajališta.

Prosječan Hrvat se može nemoćno samo hvatati za glavu i pitati dokle smo dospjeli i je li Hrvatska televizija zadržala samo ime, a sve ostalo je preslik Radio televizije Srbije.

Uostalom, sama činjenica da Stanković vodi tu emisiju 20 godina, a da nikomu drugome ne uspijeva ni par godina trajanja, iako su jednako gledani, sve govori. On je doveden zato što je Srbin,m nitko ga ne smije maknuti isto zato.

Oni koji su doveli takvoga Stankovića i oni koji ga čuvaju kao zjenicu svoga oka odavno su se trebali ubiti da imaju bar malo hrvatske krvi i časti. ”
Čija je ovo država, zaboga?

HOP